Traen N

Contactgegevens Traen N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Traen N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Traen N

Regio (region): Jabbeke, België

Adres (address): Gistelsteenweg 285,8490, België

Telefoon (phone): 050 28 84 00 050 28 84 00

Fax (fax): +32 (64) 640-64-52 +32 (64) 640-64-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Traen N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Traen N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Traen N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Traen N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Traen N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Traen N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Traen N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Traen N
Products information Traen N

BTW identificatienummer (tax): BE06876312255
Ondernemingsnummer: 2160705566
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Traen N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Traen N
(Get full report from official database of BE for Traen N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Traen N
Addition kinds of activities for Traen N

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij Traen N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Traen N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Traen N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Traen N. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

 • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: DESIREST

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

 • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Traen N in sociale netwerken
Look for responds of Traen N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Traen N. Laat een reactie achter voor Traen N. Traen N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Traen N. Leave a respond for Traen N. Traen N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Traen N op de google maps. Adres en contacten Traen N
Location of Traen N on the google maps. Address and contacts of Traen N

Andere gerelateerde bedrijven als come Traen N Traen N: MAGYAR | Degroof | Horecatech SPRL | De Kabouter | VOEDERS PAUWELS NV

Other related companies as Traen N: MAGYAR | Degroof | Horecatech SPRL | De Kabouter | VOEDERS PAUWELS NV

Traen N is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Jabbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Traen N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06876312255. Het bedrijf Traen N bevindt zich op het adres: Gistelsteenweg 285,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Traen N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Traen N is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Traen N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Traen N, openstaande posities, locatie van Traen N op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Traen N is a company, that was registered 2005 in Jabbeke region, Belgium. Full name of company is Traen N, company assigned to the tax number BE06876312255. The company Traen N is located at the address: Gistelsteenweg 285,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Traen N were not found.
The main activity of Traen N is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Traen N is not available. You also can look at reviews of Traen N, open positions, location of Traen N on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Traen N, Jabbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Traen N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Traen N, Jabbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Traen N, employees, financial statistics.