Antwerpse Diamantkring CVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Antwerpse Diamantkring CVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Antwerpse Diamantkring CVBA

Contactgegevens Antwerpse Diamantkring CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpse Diamantkring CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpse Diamantkring CVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2 Bus 515,2018, België

Telefoon (phone): 03 233 58 10 03 233 58 10

Fax (fax): 03 233 70 71 03 233 70 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpse Diamantkring CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpse Diamantkring CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpse Diamantkring CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpse Diamantkring CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpse Diamantkring CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpse Diamantkring CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpse Diamantkring CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpse Diamantkring CVBA
Products information Antwerpse Diamantkring CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03962738037
Ondernemingsnummer: 8264709472
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Antwerpse Diamantkring CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpse Diamantkring CVBA
(Get full report from official database of BE for Antwerpse Diamantkring CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpse Diamantkring CVBA
Addition kinds of activities for Antwerpse Diamantkring CVBA

17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery

Werken bij Antwerpse Diamantkring CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpse Diamantkring CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpse Diamantkring CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpse Diamantkring CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • ERVAREN CNC- OPERATOREN- 3 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar CNC- operatoren. je kan draaien/frezen.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van Antwerpse Diamantkring CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpse Diamantkring CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpse Diamantkring CVBA. Laat een reactie achter voor Antwerpse Diamantkring CVBA. Antwerpse Diamantkring CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpse Diamantkring CVBA. Leave a respond for Antwerpse Diamantkring CVBA. Antwerpse Diamantkring CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpse Diamantkring CVBA op de google maps. Adres en contacten Antwerpse Diamantkring CVBA
Location of Antwerpse Diamantkring CVBA on the google maps. Address and contacts of Antwerpse Diamantkring CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpse Diamantkring CVBA Antwerpse Diamantkring CVBA: Devloo W | Jacobs Drukkerij | TYPHOON NV | Etilux SA | RENE OOSTERBOSCH BVBA

Other related companies as Antwerpse Diamantkring CVBA: Devloo W | Jacobs Drukkerij | TYPHOON NV | Etilux SA | RENE OOSTERBOSCH BVBA

Antwerpse Diamantkring CVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpse Diamantkring CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03962738037. Het bedrijf Antwerpse Diamantkring CVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2 Bus 515,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Antwerpse Diamantkring CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerpse Diamantkring CVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpse Diamantkring CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpse Diamantkring CVBA, openstaande posities, locatie van Antwerpse Diamantkring CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerpse Diamantkring CVBA is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Antwerpse Diamantkring CVBA, company assigned to the tax number BE03962738037. The company Antwerpse Diamantkring CVBA is located at the address: Hoveniersstraat 2 Bus 515,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 534,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Antwerpse Diamantkring CVBA were not found.
The main activity of Antwerpse Diamantkring CVBA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpse Diamantkring CVBA is not available. You also can look at reviews of Antwerpse Diamantkring CVBA, open positions, location of Antwerpse Diamantkring CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpse Diamantkring CVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpse Diamantkring CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpse Diamantkring CVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpse Diamantkring CVBA, employees, financial statistics.