Rainbow Gems International NV

Contactgegevens Rainbow Gems International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rainbow Gems International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rainbow Gems International NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaansstraat 78,2018, België

Telefoon (phone): 03 234 05 00; 03 234 05 07 03 234 05 00; 03 234 05 07

Fax (fax): 03 225 15 17 03 225 15 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rainbow Gems International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rainbow Gems International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rainbow Gems International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rainbow Gems International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rainbow Gems International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rainbow Gems International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rainbow Gems International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rainbow Gems International NV
Products information Rainbow Gems International NV

BTW identificatienummer (tax): BE03221984863
Ondernemingsnummer: 9737701416
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rainbow Gems International NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rainbow Gems International NV
(Get full report from official database of BE for Rainbow Gems International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rainbow Gems International NV
Addition kinds of activities for Rainbow Gems International NV

513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij Rainbow Gems International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rainbow Gems International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rainbow Gems International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rainbow Gems International NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Rainbow Gems International NV in sociale netwerken
Look for responds of Rainbow Gems International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rainbow Gems International NV. Laat een reactie achter voor Rainbow Gems International NV. Rainbow Gems International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rainbow Gems International NV. Leave a respond for Rainbow Gems International NV. Rainbow Gems International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rainbow Gems International NV op de google maps. Adres en contacten Rainbow Gems International NV
Location of Rainbow Gems International NV on the google maps. Address and contacts of Rainbow Gems International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rainbow Gems International NV Rainbow Gems International NV: Mirror & Glass Manufacturing NV | The Sales Machine | Icasa Consulting Group NV | Soudal NV | VinoSoft Brussels

Other related companies as Rainbow Gems International NV: Mirror & Glass Manufacturing NV | The Sales Machine | Icasa Consulting Group NV | Soudal NV | VinoSoft Brussels

Rainbow Gems International NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Rainbow Gems International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03221984863. Het bedrijf Rainbow Gems International NV bevindt zich op het adres: Pelikaansstraat 78,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rainbow Gems International NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rainbow Gems International NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rainbow Gems International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rainbow Gems International NV, openstaande posities, locatie van Rainbow Gems International NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rainbow Gems International NV is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Rainbow Gems International NV, company assigned to the tax number BE03221984863. The company Rainbow Gems International NV is located at the address: Pelikaansstraat 78,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rainbow Gems International NV were not found.
The main activity of Rainbow Gems International NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rainbow Gems International NV is not available. You also can look at reviews of Rainbow Gems International NV, open positions, location of Rainbow Gems International NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rainbow Gems International NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rainbow Gems International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rainbow Gems International NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rainbow Gems International NV, employees, financial statistics.