KAY DIAMONDS NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • KAY DIAMONDS NV
Private companiesMotion Pictures • KAY DIAMONDS NV

Contactgegevens KAY DIAMONDS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAY DIAMONDS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAY DIAMONDS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Vestingstraat 74,2018, België

Telefoon (phone): 03 231 48 15 03 231 48 15

Fax (fax): 03 227 45 74 03 227 45 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAY DIAMONDS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAY DIAMONDS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAY DIAMONDS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAY DIAMONDS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAY DIAMONDS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAY DIAMONDS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAY DIAMONDS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAY DIAMONDS NV
Products information KAY DIAMONDS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09374328613
Ondernemingsnummer: 1124420166
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in KAY DIAMONDS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAY DIAMONDS NV
(Get full report from official database of BE for KAY DIAMONDS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAY DIAMONDS NV
Addition kinds of activities for KAY DIAMONDS NV

144600. Industrieel zand | Industrial sand
204101. Meel | Flour
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
28419906. Textielzeep | Textile soap
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij KAY DIAMONDS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAY DIAMONDS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAY DIAMONDS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAY DIAMONDS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van KAY DIAMONDS NV in sociale netwerken
Look for responds of KAY DIAMONDS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAY DIAMONDS NV. Laat een reactie achter voor KAY DIAMONDS NV. KAY DIAMONDS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAY DIAMONDS NV. Leave a respond for KAY DIAMONDS NV. KAY DIAMONDS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAY DIAMONDS NV op de google maps. Adres en contacten KAY DIAMONDS NV
Location of KAY DIAMONDS NV on the google maps. Address and contacts of KAY DIAMONDS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KAY DIAMONDS NV KAY DIAMONDS NV: ITCUBE SA | Lamotec BVBA | Egyptair S.A. | Holvrieka N.V. | Brian Legrand

Other related companies as KAY DIAMONDS NV: ITCUBE SA | Lamotec BVBA | Egyptair S.A. | Holvrieka N.V. | Brian Legrand

KAY DIAMONDS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is KAY DIAMONDS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374328613. Het bedrijf KAY DIAMONDS NV bevindt zich op het adres: Vestingstraat 74,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in KAY DIAMONDS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAY DIAMONDS NV is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAY DIAMONDS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAY DIAMONDS NV, openstaande posities, locatie van KAY DIAMONDS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KAY DIAMONDS NV is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is KAY DIAMONDS NV, company assigned to the tax number BE09374328613. The company KAY DIAMONDS NV is located at the address: Vestingstraat 74,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in KAY DIAMONDS NV were not found.
The main activity of KAY DIAMONDS NV is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KAY DIAMONDS NV is not available. You also can look at reviews of KAY DIAMONDS NV, open positions, location of KAY DIAMONDS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAY DIAMONDS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAY DIAMONDS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAY DIAMONDS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAY DIAMONDS NV, employees, financial statistics.