A.R.B. WONINGBOUW

Contactgegevens A.R.B. WONINGBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.B. WONINGBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.B. WONINGBOUW

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Fruitmarkt 5,3600, België

Telefoon (phone): 089 36 73 50; 016 44 96 99 089 36 73 50; 016 44 96 99

Fax (fax): 089 35 07 28 089 35 07 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.B. WONINGBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.B. WONINGBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.B. WONINGBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.B. WONINGBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.B. WONINGBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.B. WONINGBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.B. WONINGBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.B. WONINGBOUW
Products information A.R.B. WONINGBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.R.B. WONINGBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.B. WONINGBOUW
(Get full report from official database of BE for A.R.B. WONINGBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.B. WONINGBOUW
Addition kinds of activities for A.R.B. WONINGBOUW

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij A.R.B. WONINGBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.B. WONINGBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.B. WONINGBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.B. WONINGBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van A.R.B. WONINGBOUW in sociale netwerken
Look for responds of A.R.B. WONINGBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.B. WONINGBOUW. Laat een reactie achter voor A.R.B. WONINGBOUW. A.R.B. WONINGBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.B. WONINGBOUW. Leave a respond for A.R.B. WONINGBOUW. A.R.B. WONINGBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.B. WONINGBOUW op de google maps. Adres en contacten A.R.B. WONINGBOUW
Location of A.R.B. WONINGBOUW on the google maps. Address and contacts of A.R.B. WONINGBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.B. WONINGBOUW A.R.B. WONINGBOUW: ELEKTRO LINDEN | T.T.A. Antwerpen NV | ST-MICHIELSDRUKKERIJ BVBA | Casteelken ('t) NV | Dend B.V.B.A.

Other related companies as A.R.B. WONINGBOUW: ELEKTRO LINDEN | T.T.A. Antwerpen NV | ST-MICHIELSDRUKKERIJ BVBA | Casteelken ('t) NV | Dend B.V.B.A.

A.R.B. WONINGBOUW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.B. WONINGBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf A.R.B. WONINGBOUW bevindt zich op het adres: Fruitmarkt 5,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.R.B. WONINGBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.R.B. WONINGBOUW is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.B. WONINGBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.B. WONINGBOUW, openstaande posities, locatie van A.R.B. WONINGBOUW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.R.B. WONINGBOUW is a company, that was registered 2015 in Genk region, Belgium. Full name of company is A.R.B. WONINGBOUW, company assigned to the tax number BE06047943115. The company A.R.B. WONINGBOUW is located at the address: Fruitmarkt 5,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.R.B. WONINGBOUW were not found.
The main activity of A.R.B. WONINGBOUW is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.B. WONINGBOUW is not available. You also can look at reviews of A.R.B. WONINGBOUW, open positions, location of A.R.B. WONINGBOUW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.B. WONINGBOUW, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.B. WONINGBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.B. WONINGBOUW, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.B. WONINGBOUW, employees, financial statistics.