Beladamas

Contactgegevens Beladamas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beladamas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beladamas

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaansstraat 62,2018, België

Telefoon (phone): 03 231 63 55 03 231 63 55

Fax (fax): 03 231 60 82 03 231 60 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beladamas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beladamas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beladamas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beladamas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beladamas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beladamas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beladamas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beladamas
Products information Beladamas

BTW identificatienummer (tax): BE04257446289
Ondernemingsnummer: 1678680419
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beladamas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beladamas
(Get full report from official database of BE for Beladamas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beladamas
Addition kinds of activities for Beladamas

326499. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
20799906. Olijfolie | Olive oil
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing

Werken bij Beladamas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beladamas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beladamas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beladamas. Looking for open vacancies in other companies

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Beladamas in sociale netwerken
Look for responds of Beladamas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beladamas. Laat een reactie achter voor Beladamas. Beladamas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beladamas. Leave a respond for Beladamas. Beladamas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beladamas op de google maps. Adres en contacten Beladamas
Location of Beladamas on the google maps. Address and contacts of Beladamas

Andere gerelateerde bedrijven als come Beladamas Beladamas: ADVOCATENKANTOOR BECKERS BVBA | Compu-Sign BVBA | Algifin | Eisden Slachthuis N.V. | Export Kempen

Other related companies as Beladamas: ADVOCATENKANTOOR BECKERS BVBA | Compu-Sign BVBA | Algifin | Eisden Slachthuis N.V. | Export Kempen

Beladamas is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Beladamas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04257446289. Het bedrijf Beladamas bevindt zich op het adres: Pelikaansstraat 62,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beladamas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beladamas is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beladamas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beladamas, openstaande posities, locatie van Beladamas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beladamas is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Beladamas, company assigned to the tax number BE04257446289. The company Beladamas is located at the address: Pelikaansstraat 62,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beladamas were not found.
The main activity of Beladamas is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beladamas is not available. You also can look at reviews of Beladamas, open positions, location of Beladamas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beladamas, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beladamas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beladamas, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beladamas, employees, financial statistics.