FELLEN GEORGES

Contactgegevens FELLEN GEORGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FELLEN GEORGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FELLEN GEORGES

Regio (region): Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue de Bois-de-Breux 565,4020, België

Telefoon (phone): 04 365 42 53; 0475 26 20 83 04 365 42 53; 0475 26 20 83

Fax (fax): 04 365 42 53 04 365 42 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FELLEN GEORGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FELLEN GEORGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FELLEN GEORGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FELLEN GEORGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FELLEN GEORGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FELLEN GEORGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FELLEN GEORGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FELLEN GEORGES
Products information FELLEN GEORGES

BTW identificatienummer (tax): BE08119964599
Ondernemingsnummer: 2894592285
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FELLEN GEORGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FELLEN GEORGES
(Get full report from official database of BE for FELLEN GEORGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FELLEN GEORGES
Addition kinds of activities for FELLEN GEORGES

179900. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
20910324. Makreel, gedroogd | Mackerel, dried
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
35539915. Sjaalmachines, houtbewerking | Scarfing machines, woodworking
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order

Werken bij FELLEN GEORGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FELLEN GEORGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FELLEN GEORGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FELLEN GEORGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van FELLEN GEORGES in sociale netwerken
Look for responds of FELLEN GEORGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FELLEN GEORGES. Laat een reactie achter voor FELLEN GEORGES. FELLEN GEORGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FELLEN GEORGES. Leave a respond for FELLEN GEORGES. FELLEN GEORGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FELLEN GEORGES op de google maps. Adres en contacten FELLEN GEORGES
Location of FELLEN GEORGES on the google maps. Address and contacts of FELLEN GEORGES

Andere gerelateerde bedrijven als come FELLEN GEORGES FELLEN GEORGES: Indinox NV | MG FROID | SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT | Achim, Fischer | NETPOINT NV

Other related companies as FELLEN GEORGES: Indinox NV | MG FROID | SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT | Achim, Fischer | NETPOINT NV

FELLEN GEORGES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is FELLEN GEORGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08119964599. Het bedrijf FELLEN GEORGES bevindt zich op het adres: Rue de Bois-de-Breux 565,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FELLEN GEORGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FELLEN GEORGES is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FELLEN GEORGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FELLEN GEORGES, openstaande posities, locatie van FELLEN GEORGES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FELLEN GEORGES is a company, that was registered 2005 in Liège 1 (Jupille-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is FELLEN GEORGES, company assigned to the tax number BE08119964599. The company FELLEN GEORGES is located at the address: Rue de Bois-de-Breux 565,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FELLEN GEORGES were not found.
The main activity of FELLEN GEORGES is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FELLEN GEORGES is not available. You also can look at reviews of FELLEN GEORGES, open positions, location of FELLEN GEORGES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FELLEN GEORGES, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FELLEN GEORGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FELLEN GEORGES, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FELLEN GEORGES, employees, financial statistics.