Oosterlinck-Greenwood NV

Contactgegevens Oosterlinck-Greenwood NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oosterlinck-Greenwood NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oosterlinck-Greenwood NV

Regio (region): Wingene, België

Adres (address): Schaapsdreef 8B,8750, België

Telefoon (phone): 051 65 75 41 051 65 75 41

Fax (fax): 051 65 75 35 051 65 75 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oosterlinck-Greenwood NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oosterlinck-Greenwood NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oosterlinck-Greenwood NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oosterlinck-Greenwood NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oosterlinck-Greenwood NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oosterlinck-Greenwood NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oosterlinck-Greenwood NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oosterlinck-Greenwood NV
Products information Oosterlinck-Greenwood NV

BTW identificatienummer (tax): BE08940917968
Ondernemingsnummer: 1365570068
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Oosterlinck-Greenwood NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oosterlinck-Greenwood NV
(Get full report from official database of BE for Oosterlinck-Greenwood NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oosterlinck-Greenwood NV
Addition kinds of activities for Oosterlinck-Greenwood NV

35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij Oosterlinck-Greenwood NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oosterlinck-Greenwood NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oosterlinck-Greenwood NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oosterlinck-Greenwood NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Oosterlinck-Greenwood NV in sociale netwerken
Look for responds of Oosterlinck-Greenwood NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oosterlinck-Greenwood NV. Laat een reactie achter voor Oosterlinck-Greenwood NV. Oosterlinck-Greenwood NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oosterlinck-Greenwood NV. Leave a respond for Oosterlinck-Greenwood NV. Oosterlinck-Greenwood NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oosterlinck-Greenwood NV op de google maps. Adres en contacten Oosterlinck-Greenwood NV
Location of Oosterlinck-Greenwood NV on the google maps. Address and contacts of Oosterlinck-Greenwood NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Oosterlinck-Greenwood NV Oosterlinck-Greenwood NV: A C S SCRL | D et F Mariage SPRL | Bizzar | Davamat NV | Académie du Tapis Khamaktchian & Co

Other related companies as Oosterlinck-Greenwood NV: A C S SCRL | D et F Mariage SPRL | Bizzar | Davamat NV | Académie du Tapis Khamaktchian & Co

Oosterlinck-Greenwood NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wingene, België. De volledige naam van het bedrijf is Oosterlinck-Greenwood NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08940917968. Het bedrijf Oosterlinck-Greenwood NV bevindt zich op het adres: Schaapsdreef 8B,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Oosterlinck-Greenwood NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oosterlinck-Greenwood NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oosterlinck-Greenwood NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oosterlinck-Greenwood NV, openstaande posities, locatie van Oosterlinck-Greenwood NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oosterlinck-Greenwood NV is a company, that was registered 2007 in Wingene region, Belgium. Full name of company is Oosterlinck-Greenwood NV, company assigned to the tax number BE08940917968. The company Oosterlinck-Greenwood NV is located at the address: Schaapsdreef 8B,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Oosterlinck-Greenwood NV were not found.
The main activity of Oosterlinck-Greenwood NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oosterlinck-Greenwood NV is not available. You also can look at reviews of Oosterlinck-Greenwood NV, open positions, location of Oosterlinck-Greenwood NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oosterlinck-Greenwood NV, Wingene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oosterlinck-Greenwood NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oosterlinck-Greenwood NV, Wingene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oosterlinck-Greenwood NV, employees, financial statistics.