KEVOK HOUTHANDEL

Contactgegevens KEVOK HOUTHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEVOK HOUTHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEVOK HOUTHANDEL

Regio (region): Genk (Waterschei), België

Adres (address): Maaseikerbaan 17,3600, België

Telefoon (phone): 089 38 04 53 089 38 04 53

Fax (fax): 089 38 67 04 089 38 67 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEVOK HOUTHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEVOK HOUTHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEVOK HOUTHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEVOK HOUTHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEVOK HOUTHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEVOK HOUTHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEVOK HOUTHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEVOK HOUTHANDEL
Products information KEVOK HOUTHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE03452972412
Ondernemingsnummer: 6278381347
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KEVOK HOUTHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEVOK HOUTHANDEL
(Get full report from official database of BE for KEVOK HOUTHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEVOK HOUTHANDEL
Addition kinds of activities for KEVOK HOUTHANDEL

509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials

Werken bij KEVOK HOUTHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEVOK HOUTHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEVOK HOUTHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEVOK HOUTHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van KEVOK HOUTHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of KEVOK HOUTHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEVOK HOUTHANDEL. Laat een reactie achter voor KEVOK HOUTHANDEL. KEVOK HOUTHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEVOK HOUTHANDEL. Leave a respond for KEVOK HOUTHANDEL. KEVOK HOUTHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEVOK HOUTHANDEL op de google maps. Adres en contacten KEVOK HOUTHANDEL
Location of KEVOK HOUTHANDEL on the google maps. Address and contacts of KEVOK HOUTHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEVOK HOUTHANDEL KEVOK HOUTHANDEL: Nochacha BVBA | Verwarmings Techniek Cox | PICTO | Van Herck | Exlusive Parquet nv

Other related companies as KEVOK HOUTHANDEL: Nochacha BVBA | Verwarmings Techniek Cox | PICTO | Van Herck | Exlusive Parquet nv

KEVOK HOUTHANDEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Genk (Waterschei), België. De volledige naam van het bedrijf is KEVOK HOUTHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03452972412. Het bedrijf KEVOK HOUTHANDEL bevindt zich op het adres: Maaseikerbaan 17,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KEVOK HOUTHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEVOK HOUTHANDEL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEVOK HOUTHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEVOK HOUTHANDEL, openstaande posities, locatie van KEVOK HOUTHANDEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEVOK HOUTHANDEL is a company, that was registered 1985 in Genk (Waterschei) region, Belgium. Full name of company is KEVOK HOUTHANDEL, company assigned to the tax number BE03452972412. The company KEVOK HOUTHANDEL is located at the address: Maaseikerbaan 17,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KEVOK HOUTHANDEL were not found.
The main activity of KEVOK HOUTHANDEL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEVOK HOUTHANDEL is not available. You also can look at reviews of KEVOK HOUTHANDEL, open positions, location of KEVOK HOUTHANDEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEVOK HOUTHANDEL, Genk (Waterschei): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEVOK HOUTHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEVOK HOUTHANDEL, Genk (Waterschei): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEVOK HOUTHANDEL, employees, financial statistics.