HOUTHANDEL VANHAMEL NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HOUTHANDEL VANHAMEL NV
Private companiesFurniture and Fixtures • HOUTHANDEL VANHAMEL NV

Contactgegevens HOUTHANDEL VANHAMEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL VANHAMEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL VANHAMEL NV

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Beringersteenweg 50,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 33 79 011 81 33 79

Fax (fax): 011 81 43 15 011 81 43 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL VANHAMEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL VANHAMEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL VANHAMEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL VANHAMEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL VANHAMEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL VANHAMEL NV
Products information HOUTHANDEL VANHAMEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01662200927
Ondernemingsnummer: 2597961425
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOUTHANDEL VANHAMEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL VANHAMEL NV
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL VANHAMEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL VANHAMEL NV
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL VANHAMEL NV

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
122100. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
51490304. Hop extract | Hop extract
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
73891107. Audiocassette duplicatiediensten | Audio cassette duplication services

Werken bij HOUTHANDEL VANHAMEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL VANHAMEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL VANHAMEL NV in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL VANHAMEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL VANHAMEL NV. HOUTHANDEL VANHAMEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL VANHAMEL NV. Leave a respond for HOUTHANDEL VANHAMEL NV. HOUTHANDEL VANHAMEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL VANHAMEL NV op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL VANHAMEL NV
Location of HOUTHANDEL VANHAMEL NV on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL VANHAMEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL VANHAMEL NV HOUTHANDEL VANHAMEL NV: Amber (Groep) NV | Eluc | Paragon Belgium NV | Goethals Audiovisie NV | dieselmot sprl

Other related companies as HOUTHANDEL VANHAMEL NV: Amber (Groep) NV | Eluc | Paragon Belgium NV | Goethals Audiovisie NV | dieselmot sprl

HOUTHANDEL VANHAMEL NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL VANHAMEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01662200927. Het bedrijf HOUTHANDEL VANHAMEL NV bevindt zich op het adres: Beringersteenweg 50,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOUTHANDEL VANHAMEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL VANHAMEL NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL VANHAMEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL VANHAMEL NV, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL VANHAMEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOUTHANDEL VANHAMEL NV is a company, that was registered 2018 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL VANHAMEL NV, company assigned to the tax number BE01662200927. The company HOUTHANDEL VANHAMEL NV is located at the address: Beringersteenweg 50,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOUTHANDEL VANHAMEL NV were not found.
The main activity of HOUTHANDEL VANHAMEL NV is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL VANHAMEL NV is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL VANHAMEL NV, open positions, location of HOUTHANDEL VANHAMEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL VANHAMEL NV, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL VANHAMEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL VANHAMEL NV, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL VANHAMEL NV, employees, financial statistics.