Glass-Etching NV

Contactgegevens Glass-Etching NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glass-Etching NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glass-Etching NV

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 408,2830, België

Telefoon (phone): 03 457 39 39 03 457 39 39

Fax (fax): 03 457 39 48 03 457 39 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glass-Etching NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glass-Etching NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glass-Etching NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glass-Etching NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glass-Etching NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glass-Etching NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glass-Etching NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glass-Etching NV
Products information Glass-Etching NV

BTW identificatienummer (tax): BE01361724853
Ondernemingsnummer: 3609252929
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Glass-Etching NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glass-Etching NV
(Get full report from official database of BE for Glass-Etching NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glass-Etching NV
Addition kinds of activities for Glass-Etching NV

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
24490302. Kipkoepels (kratten), hout: draadbinding | Chicken coops (crates), wood: wirebound
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens

Werken bij Glass-Etching NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glass-Etching NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glass-Etching NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glass-Etching NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van Glass-Etching NV in sociale netwerken
Look for responds of Glass-Etching NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glass-Etching NV. Laat een reactie achter voor Glass-Etching NV. Glass-Etching NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glass-Etching NV. Leave a respond for Glass-Etching NV. Glass-Etching NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glass-Etching NV op de google maps. Adres en contacten Glass-Etching NV
Location of Glass-Etching NV on the google maps. Address and contacts of Glass-Etching NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Glass-Etching NV Glass-Etching NV: P.C.S. Computers BVBA | Armelec N.V. | Booischotse Metalen | ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL | Produits de Vins et Terroirs sca

Other related companies as Glass-Etching NV: P.C.S. Computers BVBA | Armelec N.V. | Booischotse Metalen | ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL | Produits de Vins et Terroirs sca

Glass-Etching NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Glass-Etching NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01361724853. Het bedrijf Glass-Etching NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 408,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Glass-Etching NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glass-Etching NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glass-Etching NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glass-Etching NV, openstaande posities, locatie van Glass-Etching NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glass-Etching NV is a company, that was registered 1993 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Glass-Etching NV, company assigned to the tax number BE01361724853. The company Glass-Etching NV is located at the address: Mechelsesteenweg 408,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Glass-Etching NV were not found.
The main activity of Glass-Etching NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Glass-Etching NV is not available. You also can look at reviews of Glass-Etching NV, open positions, location of Glass-Etching NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glass-Etching NV, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glass-Etching NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glass-Etching NV, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glass-Etching NV, employees, financial statistics.