DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA
Private companiesTobacco Products • DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

Contactgegevens DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Vlasstraat 41,9100, België

Telefoon (phone): 03 766 27 56; 0475 46 51 98 03 766 27 56; 0475 46 51 98

Fax (fax): 03 766 22 72 03 766 22 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA
Products information DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07977416992
Ondernemingsnummer: 7833221435
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA
(Get full report from official database of BE for DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA
Addition kinds of activities for DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Laat een reactie achter voor DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. Leave a respond for DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA. DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA op de google maps. Adres en contacten DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA
Location of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA on the google maps. Address and contacts of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: Interbyte BVBA | Tank-Service NV | E.K.E. BVBA | Degrauwe | SEGHERS Enhancing

Other related companies as DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA: Interbyte BVBA | Tank-Service NV | E.K.E. BVBA | Degrauwe | SEGHERS Enhancing

DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07977416992. Het bedrijf DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA bevindt zich op het adres: Vlasstraat 41,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, openstaande posities, locatie van DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, company assigned to the tax number BE07977416992. The company DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is located at the address: Vlasstraat 41,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA were not found.
The main activity of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA is not available. You also can look at reviews of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, open positions, location of DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA, employees, financial statistics.