Châssis Diffusion SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Châssis Diffusion SPRL
Private companiesMotion Pictures • Châssis Diffusion SPRL

Contactgegevens Châssis Diffusion SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Châssis Diffusion SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Châssis Diffusion SPRL

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Hendrik Consciencelaan 216,1140, België

Telefoon (phone): 02 245 47 26; 0800 921 90 02 245 47 26; 0800 921 90

Fax (fax): 02 215 35 30 02 215 35 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Châssis Diffusion SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Châssis Diffusion SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Châssis Diffusion SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Châssis Diffusion SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Châssis Diffusion SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Châssis Diffusion SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Châssis Diffusion SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Châssis Diffusion SPRL
Products information Châssis Diffusion SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09588562011
Ondernemingsnummer: 5043243408
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Châssis Diffusion SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Châssis Diffusion SPRL
(Get full report from official database of BE for Châssis Diffusion SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Châssis Diffusion SPRL
Addition kinds of activities for Châssis Diffusion SPRL

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
51910107. pesticiden | Pesticides
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij Châssis Diffusion SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Châssis Diffusion SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Châssis Diffusion SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Châssis Diffusion SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Châssis Diffusion SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Châssis Diffusion SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Châssis Diffusion SPRL. Laat een reactie achter voor Châssis Diffusion SPRL. Châssis Diffusion SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Châssis Diffusion SPRL. Leave a respond for Châssis Diffusion SPRL. Châssis Diffusion SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Châssis Diffusion SPRL op de google maps. Adres en contacten Châssis Diffusion SPRL
Location of Châssis Diffusion SPRL on the google maps. Address and contacts of Châssis Diffusion SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Châssis Diffusion SPRL Châssis Diffusion SPRL: GLOBAL SECURITY NETWORK-MY CAR SAT | Noordzeeparken | FB Service | TPS INFORMATIC | VANBOTERDAL,DENIS

Other related companies as Châssis Diffusion SPRL: GLOBAL SECURITY NETWORK-MY CAR SAT | Noordzeeparken | FB Service | TPS INFORMATIC | VANBOTERDAL,DENIS

Châssis Diffusion SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is Châssis Diffusion SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09588562011. Het bedrijf Châssis Diffusion SPRL bevindt zich op het adres: Hendrik Consciencelaan 216,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Châssis Diffusion SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Châssis Diffusion SPRL is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Châssis Diffusion SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Châssis Diffusion SPRL, openstaande posities, locatie van Châssis Diffusion SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Châssis Diffusion SPRL is a company, that was registered 2016 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is Châssis Diffusion SPRL, company assigned to the tax number BE09588562011. The company Châssis Diffusion SPRL is located at the address: Hendrik Consciencelaan 216,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Châssis Diffusion SPRL were not found.
The main activity of Châssis Diffusion SPRL is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Châssis Diffusion SPRL is not available. You also can look at reviews of Châssis Diffusion SPRL, open positions, location of Châssis Diffusion SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Châssis Diffusion SPRL, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Châssis Diffusion SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Châssis Diffusion SPRL, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Châssis Diffusion SPRL, employees, financial statistics.