A.I.D. Elec

Contactgegevens A.I.D. Elec: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.D. Elec: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.D. Elec

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Adres (address): Rue des Fusillés 27,1340, België

Telefoon (phone): 010 41 16 73; 0479 25 66 79 010 41 16 73; 0479 25 66 79

Fax (fax): 010 41 16 73 010 41 16 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.D. Elec: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.D. Elec"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.D. Elec"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.D. Elec, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.D. Elec. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.D. Elec, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.D. Elec. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.D. Elec
Products information A.I.D. Elec

BTW identificatienummer (tax): BE07512145996
Ondernemingsnummer: 5137725830
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.I.D. Elec zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.D. Elec
(Get full report from official database of BE for A.I.D. Elec)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.D. Elec
Addition kinds of activities for A.I.D. Elec

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical

Werken bij A.I.D. Elec: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.D. Elec: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.D. Elec. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.D. Elec. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van A.I.D. Elec in sociale netwerken
Look for responds of A.I.D. Elec in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.D. Elec. Laat een reactie achter voor A.I.D. Elec. A.I.D. Elec bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.D. Elec. Leave a respond for A.I.D. Elec. A.I.D. Elec on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.D. Elec op de google maps. Adres en contacten A.I.D. Elec
Location of A.I.D. Elec on the google maps. Address and contacts of A.I.D. Elec

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.D. Elec A.I.D. Elec: Electro Maris BVBA | Andries D | ACTITRANS SA | MATRO I.T.A. NV | Aspa Buro N.V.

Other related companies as A.I.D. Elec: Electro Maris BVBA | Andries D | ACTITRANS SA | MATRO I.T.A. NV | Aspa Buro N.V.

A.I.D. Elec is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.D. Elec, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07512145996. Het bedrijf A.I.D. Elec bevindt zich op het adres: Rue des Fusillés 27,1340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.I.D. Elec zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.D. Elec is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.D. Elec is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.D. Elec, openstaande posities, locatie van A.I.D. Elec op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.D. Elec is a company, that was registered 1999 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies) region, Belgium. Full name of company is A.I.D. Elec, company assigned to the tax number BE07512145996. The company A.I.D. Elec is located at the address: Rue des Fusillés 27,1340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.I.D. Elec were not found.
The main activity of A.I.D. Elec is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.D. Elec is not available. You also can look at reviews of A.I.D. Elec, open positions, location of A.I.D. Elec on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.D. Elec, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.D. Elec, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.D. Elec, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.D. Elec, employees, financial statistics.