AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX

Contactgegevens AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Gustaaf Papestraat 51,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 93 22 053 77 93 22

Fax (fax): 053 71 14 45 053 71 14 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX
Products information AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX
(Get full report from official database of BE for AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX
Addition kinds of activities for AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
573101. antennes | Antennas
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Laat een reactie achter voor AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. Leave a respond for AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX. AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX op de google maps. Adres en contacten AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX
Location of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX on the google maps. Address and contacts of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: MOTO FUN TREMERIE | Vandenhouten J-P | Lahaye Sylvie | Maison du Déménagement (La) | Zonneke (In 't)

Other related companies as AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX: MOTO FUN TREMERIE | Vandenhouten J-P | Lahaye Sylvie | Maison du Déménagement (La) | Zonneke (In 't)

AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX bevindt zich op het adres: Gustaaf Papestraat 51,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, openstaande posities, locatie van AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is a company, that was registered 2007 in Aalst region, Belgium. Full name of company is AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, company assigned to the tax number BE02849273681. The company AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is located at the address: Gustaaf Papestraat 51,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX were not found.
The main activity of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX is not available. You also can look at reviews of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, open positions, location of AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB SECUDOOR-DIERRE BENELUX, employees, financial statistics.