Kaba Belgium nv

Contactgegevens Kaba Belgium nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaba Belgium nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaba Belgium nv

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Gierle 339F,2300, België

Telefoon (phone): 014 44 80 44 014 44 80 44

Fax (fax): 014 44 80 40 014 44 80 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaba Belgium nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaba Belgium nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaba Belgium nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaba Belgium nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaba Belgium nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaba Belgium nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaba Belgium nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaba Belgium nv
Products information Kaba Belgium nv

BTW identificatienummer (tax): BE08907135009
Ondernemingsnummer: 8570678710
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kaba Belgium nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaba Belgium nv
(Get full report from official database of BE for Kaba Belgium nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaba Belgium nv
Addition kinds of activities for Kaba Belgium nv

20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
50920207. puzzels | Puzzles
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij Kaba Belgium nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaba Belgium nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaba Belgium nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaba Belgium nv. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van Kaba Belgium nv in sociale netwerken
Look for responds of Kaba Belgium nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaba Belgium nv. Laat een reactie achter voor Kaba Belgium nv. Kaba Belgium nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaba Belgium nv. Leave a respond for Kaba Belgium nv. Kaba Belgium nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaba Belgium nv op de google maps. Adres en contacten Kaba Belgium nv
Location of Kaba Belgium nv on the google maps. Address and contacts of Kaba Belgium nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaba Belgium nv Kaba Belgium nv: ALL OVER SECURITY | Henkens Frères SA | Alfatex-Klittenband NV | A. 123 Geruimd | Tamigneau

Other related companies as Kaba Belgium nv: ALL OVER SECURITY | Henkens Frères SA | Alfatex-Klittenband NV | A. 123 Geruimd | Tamigneau

Kaba Belgium nv is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaba Belgium nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907135009. Het bedrijf Kaba Belgium nv bevindt zich op het adres: Steenweg op Gierle 339F,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kaba Belgium nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaba Belgium nv is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaba Belgium nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaba Belgium nv, openstaande posities, locatie van Kaba Belgium nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kaba Belgium nv is a company, that was registered 1993 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Kaba Belgium nv, company assigned to the tax number BE08907135009. The company Kaba Belgium nv is located at the address: Steenweg op Gierle 339F,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kaba Belgium nv were not found.
The main activity of Kaba Belgium nv is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaba Belgium nv is not available. You also can look at reviews of Kaba Belgium nv, open positions, location of Kaba Belgium nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaba Belgium nv, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaba Belgium nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaba Belgium nv, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaba Belgium nv, employees, financial statistics.