Delmotte

Contactgegevens Delmotte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delmotte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delmotte

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Rue de Bois-de-Breux 390,4030, België

Telefoon (phone): 04 365 12 68 04 365 12 68

Fax (fax): 04 367 16 85 04 367 16 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delmotte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delmotte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delmotte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delmotte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delmotte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delmotte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delmotte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delmotte
Products information Delmotte

BTW identificatienummer (tax): BE09938751220
Ondernemingsnummer: 2795166015
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Delmotte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delmotte
(Get full report from official database of BE for Delmotte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delmotte
Addition kinds of activities for Delmotte

20410110. roggebloem | Rye flour
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij Delmotte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delmotte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delmotte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delmotte. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van Delmotte in sociale netwerken
Look for responds of Delmotte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delmotte. Laat een reactie achter voor Delmotte. Delmotte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delmotte. Leave a respond for Delmotte. Delmotte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delmotte op de google maps. Adres en contacten Delmotte
Location of Delmotte on the google maps. Address and contacts of Delmotte

Andere gerelateerde bedrijven als come Delmotte Delmotte: CH. COLLIGNON VOYAGES SPRL | Dims | M + R Design International | Auto-Glass Service | Huko diabetes direct service

Other related companies as Delmotte: CH. COLLIGNON VOYAGES SPRL | Dims | M + R Design International | Auto-Glass Service | Huko diabetes direct service

Delmotte is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is Delmotte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09938751220. Het bedrijf Delmotte bevindt zich op het adres: Rue de Bois-de-Breux 390,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Delmotte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delmotte is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delmotte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delmotte, openstaande posities, locatie van Delmotte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delmotte is a company, that was registered 1995 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is Delmotte, company assigned to the tax number BE09938751220. The company Delmotte is located at the address: Rue de Bois-de-Breux 390,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Delmotte were not found.
The main activity of Delmotte is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delmotte is not available. You also can look at reviews of Delmotte, open positions, location of Delmotte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delmotte, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delmotte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delmotte, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delmotte, employees, financial statistics.