ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Private companiesTobacco Products • ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Contactgegevens ALL-DECOR bvba/BERTELS L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-DECOR bvba/BERTELS L: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Duffelsesteenweg 137,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 56 32 03 457 56 32

Fax (fax): 03 458 42 58 03 458 42 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-DECOR bvba/BERTELS L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Products information ALL-DECOR bvba/BERTELS L

BTW identificatienummer (tax): BE01693511962
Ondernemingsnummer: 8432250976
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
(Get full report from official database of BE for ALL-DECOR bvba/BERTELS L)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Addition kinds of activities for ALL-DECOR bvba/BERTELS L

20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Looking for open vacancies in other companies

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L in sociale netwerken
Look for responds of ALL-DECOR bvba/BERTELS L in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Laat een reactie achter voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Leave a respond for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de google maps. Adres en contacten ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the google maps. Address and contacts of ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-DECOR bvba/BERTELS L ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie sprl | Aerogo Europe NV | Embuscade | Heremans Drukkerij BVBA | Flanders Confection N.V.

Other related companies as ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie sprl | Aerogo Europe NV | Embuscade | Heremans Drukkerij BVBA | Flanders Confection N.V.

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01693511962. Het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L bevindt zich op het adres: Duffelsesteenweg 137,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, openstaande posities, locatie van ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is a company, that was registered 2002 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, company assigned to the tax number BE01693511962. The company ALL-DECOR bvba/BERTELS L is located at the address: Duffelsesteenweg 137,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALL-DECOR bvba/BERTELS L were not found.
The main activity of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is not available. You also can look at reviews of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, open positions, location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-DECOR bvba/BERTELS L, employees, financial statistics.