MOENS

Contactgegevens MOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOENS

Regio (region): Dendermonde (Schoonaarde), België

Adres (address): Eegene 11,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 54 17 052 22 54 17

Fax (fax): 052 22 54 17; 052 20 37 65 052 22 54 17; 052 20 37 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOENS
Products information MOENS

BTW identificatienummer (tax): BE05929565429
Ondernemingsnummer: 1250213623
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MOENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOENS
(Get full report from official database of BE for MOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOENS
Addition kinds of activities for MOENS

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij MOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van MOENS in sociale netwerken
Look for responds of MOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOENS. Laat een reactie achter voor MOENS. MOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOENS. Leave a respond for MOENS. MOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOENS op de google maps. Adres en contacten MOENS
Location of MOENS on the google maps. Address and contacts of MOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOENS MOENS: De Bandenshop | Enthoven Associates | Halles de Schaerbeek ASBL | Confluence | Vanderbeken, Yves

Other related companies as MOENS: De Bandenshop | Enthoven Associates | Halles de Schaerbeek ASBL | Confluence | Vanderbeken, Yves

MOENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Schoonaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is MOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929565429. Het bedrijf MOENS bevindt zich op het adres: Eegene 11,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MOENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOENS is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOENS, openstaande posities, locatie van MOENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOENS is a company, that was registered 2002 in Dendermonde (Schoonaarde) region, Belgium. Full name of company is MOENS, company assigned to the tax number BE05929565429. The company MOENS is located at the address: Eegene 11,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MOENS were not found.
The main activity of MOENS is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOENS is not available. You also can look at reviews of MOENS, open positions, location of MOENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOENS, Dendermonde (Schoonaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOENS, Dendermonde (Schoonaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOENS, employees, financial statistics.