RAEMA AANHANGWAGENS BV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • RAEMA AANHANGWAGENS BV
Private companiesMiscellaneous Retail • RAEMA AANHANGWAGENS BV

Contactgegevens RAEMA AANHANGWAGENS BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAEMA AANHANGWAGENS BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAEMA AANHANGWAGENS BV

Regio (region): NEDERWEERT, België

Adres (address): HULSENWEG 10,6031SP, België

Telefoon (phone): +31 495 62 60 55 +31 495 62 60 55

Fax (fax): +32 (10) 187-96-45 +32 (10) 187-96-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAEMA AANHANGWAGENS BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAEMA AANHANGWAGENS BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAEMA AANHANGWAGENS BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAEMA AANHANGWAGENS BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAEMA AANHANGWAGENS BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAEMA AANHANGWAGENS BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAEMA AANHANGWAGENS BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAEMA AANHANGWAGENS BV
Products information RAEMA AANHANGWAGENS BV

BTW identificatienummer (tax): BE02224151611
Ondernemingsnummer: 8308105468
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RAEMA AANHANGWAGENS BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAEMA AANHANGWAGENS BV
(Get full report from official database of BE for RAEMA AANHANGWAGENS BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAEMA AANHANGWAGENS BV
Addition kinds of activities for RAEMA AANHANGWAGENS BV

809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
20260105. Half om half | Half and half
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
87320200. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij RAEMA AANHANGWAGENS BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAEMA AANHANGWAGENS BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAEMA AANHANGWAGENS BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAEMA AANHANGWAGENS BV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

 • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

 • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

 • Jobstudent (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van RAEMA AANHANGWAGENS BV in sociale netwerken
Look for responds of RAEMA AANHANGWAGENS BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAEMA AANHANGWAGENS BV. Laat een reactie achter voor RAEMA AANHANGWAGENS BV. RAEMA AANHANGWAGENS BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAEMA AANHANGWAGENS BV. Leave a respond for RAEMA AANHANGWAGENS BV. RAEMA AANHANGWAGENS BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAEMA AANHANGWAGENS BV op de google maps. Adres en contacten RAEMA AANHANGWAGENS BV
Location of RAEMA AANHANGWAGENS BV on the google maps. Address and contacts of RAEMA AANHANGWAGENS BV

Andere gerelateerde bedrijven als come RAEMA AANHANGWAGENS BV RAEMA AANHANGWAGENS BV: Homecooks | AMTICO - FARCO BVBA BVBA | Montfort Ets | Ideale Woning (De) CV | Frunch

Other related companies as RAEMA AANHANGWAGENS BV: Homecooks | AMTICO - FARCO BVBA BVBA | Montfort Ets | Ideale Woning (De) CV | Frunch

RAEMA AANHANGWAGENS BV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio NEDERWEERT, België. De volledige naam van het bedrijf is RAEMA AANHANGWAGENS BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224151611. Het bedrijf RAEMA AANHANGWAGENS BV bevindt zich op het adres: HULSENWEG 10,6031SP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RAEMA AANHANGWAGENS BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAEMA AANHANGWAGENS BV is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAEMA AANHANGWAGENS BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAEMA AANHANGWAGENS BV, openstaande posities, locatie van RAEMA AANHANGWAGENS BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RAEMA AANHANGWAGENS BV is a company, that was registered 1996 in NEDERWEERT region, Belgium. Full name of company is RAEMA AANHANGWAGENS BV, company assigned to the tax number BE02224151611. The company RAEMA AANHANGWAGENS BV is located at the address: HULSENWEG 10,6031SP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RAEMA AANHANGWAGENS BV were not found.
The main activity of RAEMA AANHANGWAGENS BV is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RAEMA AANHANGWAGENS BV is not available. You also can look at reviews of RAEMA AANHANGWAGENS BV, open positions, location of RAEMA AANHANGWAGENS BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAEMA AANHANGWAGENS BV, NEDERWEERT: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAEMA AANHANGWAGENS BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAEMA AANHANGWAGENS BV, NEDERWEERT: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAEMA AANHANGWAGENS BV, employees, financial statistics.