DORMA foquin NV

Contactgegevens DORMA foquin NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORMA foquin NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORMA foquin NV

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 21A,8200, België

Telefoon (phone): 010 22 34 45; 014 23 35 84; 050 31 28 46; 050 31 28 49; 050 45 15 70 010 22 34 45; 014 23 35 84; 050 31 28 46; 050 31 28 49; 050 45 15 70

Fax (fax): 050 31 62 32; 010 24 50 45 050 31 62 32; 010 24 50 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORMA foquin NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORMA foquin NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORMA foquin NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORMA foquin NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORMA foquin NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORMA foquin NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORMA foquin NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORMA foquin NV
Products information DORMA foquin NV

BTW identificatienummer (tax): BE05506317138
Ondernemingsnummer: 1884948730
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DORMA foquin NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORMA foquin NV
(Get full report from official database of BE for DORMA foquin NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORMA foquin NV
Addition kinds of activities for DORMA foquin NV

20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
35520310. Wol- en worstedafwerkmachines | Wool and worsted finishing machines
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques
80990201. Health screening service | Health screening service
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij DORMA foquin NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORMA foquin NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORMA foquin NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORMA foquin NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van DORMA foquin NV in sociale netwerken
Look for responds of DORMA foquin NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORMA foquin NV. Laat een reactie achter voor DORMA foquin NV. DORMA foquin NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORMA foquin NV. Leave a respond for DORMA foquin NV. DORMA foquin NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORMA foquin NV op de google maps. Adres en contacten DORMA foquin NV
Location of DORMA foquin NV on the google maps. Address and contacts of DORMA foquin NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DORMA foquin NV DORMA foquin NV: France Delbauve SPRL | Microfax Copiers SA | A.D.K. | PSYCHIATRISCH CENTRUM ST-JAN BAPTIST BROEDERS VAN LIEFDE | Blanjean Philippe

Other related companies as DORMA foquin NV: France Delbauve SPRL | Microfax Copiers SA | A.D.K. | PSYCHIATRISCH CENTRUM ST-JAN BAPTIST BROEDERS VAN LIEFDE | Blanjean Philippe

DORMA foquin NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is DORMA foquin NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506317138. Het bedrijf DORMA foquin NV bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 21A,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DORMA foquin NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DORMA foquin NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORMA foquin NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORMA foquin NV, openstaande posities, locatie van DORMA foquin NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DORMA foquin NV is a company, that was registered 2005 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is DORMA foquin NV, company assigned to the tax number BE05506317138. The company DORMA foquin NV is located at the address: Lieven Bauwensstraat 21A,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DORMA foquin NV were not found.
The main activity of DORMA foquin NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DORMA foquin NV is not available. You also can look at reviews of DORMA foquin NV, open positions, location of DORMA foquin NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORMA foquin NV, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORMA foquin NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORMA foquin NV, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORMA foquin NV, employees, financial statistics.