BEST BEVEILIGING

Contactgegevens BEST BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEST BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEST BEVEILIGING

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Nederrij 32,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 06 43; 014 21 06 42 014 21 06 43; 014 21 06 42

Fax (fax): 014 70 00 89 014 70 00 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEST BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEST BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEST BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEST BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEST BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEST BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEST BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEST BEVEILIGING
Products information BEST BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE05872985839
Ondernemingsnummer: 2707550048
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BEST BEVEILIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEST BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for BEST BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEST BEVEILIGING
Addition kinds of activities for BEST BEVEILIGING

3291. Schuurproducten | Abrasive products
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
50990209. Houtspaanders | Wood chips

Werken bij BEST BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEST BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEST BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEST BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van BEST BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of BEST BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEST BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEST BEVEILIGING. Leave a respond for BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEST BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten BEST BEVEILIGING
Location of BEST BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of BEST BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come BEST BEVEILIGING BEST BEVEILIGING: VANDENBROUCKE METALEN NV | BAUM, PASCAL | Bernard PAGANI | Bonnewijn Renwart Cie | JEHU,GUY

Other related companies as BEST BEVEILIGING: VANDENBROUCKE METALEN NV | BAUM, PASCAL | Bernard PAGANI | Bonnewijn Renwart Cie | JEHU,GUY

BEST BEVEILIGING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is BEST BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05872985839. Het bedrijf BEST BEVEILIGING bevindt zich op het adres: Nederrij 32,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BEST BEVEILIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEST BEVEILIGING is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEST BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEST BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van BEST BEVEILIGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEST BEVEILIGING is a company, that was registered 1992 in Herentals region, Belgium. Full name of company is BEST BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE05872985839. The company BEST BEVEILIGING is located at the address: Nederrij 32,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BEST BEVEILIGING were not found.
The main activity of BEST BEVEILIGING is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEST BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of BEST BEVEILIGING, open positions, location of BEST BEVEILIGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEST BEVEILIGING, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEST BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEST BEVEILIGING, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEST BEVEILIGING, employees, financial statistics.