Algemene Bouw-Service NV

Contactgegevens Algemene Bouw-Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouw-Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouw-Service NV

Regio (region): Ham (Oostham), België

Adres (address): Truibroek 48,3945, België

Telefoon (phone): 011 34 07 80 011 34 07 80

Fax (fax): +32 (67) 375-76-40 +32 (67) 375-76-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouw-Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouw-Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouw-Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouw-Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouw-Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouw-Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouw-Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouw-Service NV
Products information Algemene Bouw-Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE03401885986
Ondernemingsnummer: 5759277343
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Algemene Bouw-Service NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouw-Service NV
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouw-Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouw-Service NV
Addition kinds of activities for Algemene Bouw-Service NV

514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
60629900. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij Algemene Bouw-Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouw-Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouw-Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouw-Service NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouw-Service NV in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouw-Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouw-Service NV. Laat een reactie achter voor Algemene Bouw-Service NV. Algemene Bouw-Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouw-Service NV. Leave a respond for Algemene Bouw-Service NV. Algemene Bouw-Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouw-Service NV op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouw-Service NV
Location of Algemene Bouw-Service NV on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouw-Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouw-Service NV Algemene Bouw-Service NV: H.S.T./Hermans E | YES SIR ! ACTIONS THAT PAY OFF SPRL | Siemens building Technologies sa-nv Landis & Staefa Division | Bootbouwerij A.j. Van Heygen B, | psychiatrist

Other related companies as Algemene Bouw-Service NV: H.S.T./Hermans E | YES SIR ! ACTIONS THAT PAY OFF SPRL | Siemens building Technologies sa-nv Landis & Staefa Division | Bootbouwerij A.j. Van Heygen B, | psychiatrist

Algemene Bouw-Service NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ham (Oostham), België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouw-Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401885986. Het bedrijf Algemene Bouw-Service NV bevindt zich op het adres: Truibroek 48,3945. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Algemene Bouw-Service NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouw-Service NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouw-Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouw-Service NV, openstaande posities, locatie van Algemene Bouw-Service NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Bouw-Service NV is a company, that was registered 2000 in Ham (Oostham) region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouw-Service NV, company assigned to the tax number BE03401885986. The company Algemene Bouw-Service NV is located at the address: Truibroek 48,3945. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Algemene Bouw-Service NV were not found.
The main activity of Algemene Bouw-Service NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouw-Service NV is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouw-Service NV, open positions, location of Algemene Bouw-Service NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouw-Service NV, Ham (Oostham): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouw-Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouw-Service NV, Ham (Oostham): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouw-Service NV, employees, financial statistics.