VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • VICE VERSA COMMUNICATION SPRL
Private companiesAdministration of Economic Programs • VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

Contactgegevens VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Groenspechtlaan 35,1640, België

Telefoon (phone): 02 648 72 15 02 648 72 15

Fax (fax): 02 647 68 83 02 647 68 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICE VERSA COMMUNICATION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICE VERSA COMMUNICATION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICE VERSA COMMUNICATION SPRL
Products information VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05540924072
Ondernemingsnummer: 8333374023
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VICE VERSA COMMUNICATION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICE VERSA COMMUNICATION SPRL
(Get full report from official database of BE for VICE VERSA COMMUNICATION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICE VERSA COMMUNICATION SPRL
Addition kinds of activities for VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery

Werken bij VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Laat een reactie achter voor VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. VICE VERSA COMMUNICATION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. Leave a respond for VICE VERSA COMMUNICATION SPRL. VICE VERSA COMMUNICATION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICE VERSA COMMUNICATION SPRL op de google maps. Adres en contacten VICE VERSA COMMUNICATION SPRL
Location of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL on the google maps. Address and contacts of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VICE VERSA COMMUNICATION SPRL VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: Espresso Italia Benelux BVBA | Etude de Boitsfort | AMS Disco Equipement | Willy De Moor N.V. | Jan van den Beemd

Other related companies as VICE VERSA COMMUNICATION SPRL: Espresso Italia Benelux BVBA | Etude de Boitsfort | AMS Disco Equipement | Willy De Moor N.V. | Jan van den Beemd

VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05540924072. Het bedrijf VICE VERSA COMMUNICATION SPRL bevindt zich op het adres: Groenspechtlaan 35,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VICE VERSA COMMUNICATION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, openstaande posities, locatie van VICE VERSA COMMUNICATION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is a company, that was registered 2017 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, company assigned to the tax number BE05540924072. The company VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is located at the address: Groenspechtlaan 35,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VICE VERSA COMMUNICATION SPRL were not found.
The main activity of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL is not available. You also can look at reviews of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, open positions, location of VICE VERSA COMMUNICATION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICE VERSA COMMUNICATION SPRL, employees, financial statistics.