Pierre Kennis

Contactgegevens Pierre Kennis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierre Kennis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierre Kennis

Regio (region): VALKENSWAARD, België

Adres (address): J F KENNEDYLN 15,5555XC, België

Telefoon (phone): +32 (58) 305-47-85 +32 (58) 305-47-85

Fax (fax): +32 (4) 971-97-90 +32 (4) 971-97-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierre Kennis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierre Kennis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierre Kennis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierre Kennis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierre Kennis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierre Kennis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierre Kennis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierre Kennis
Products information Pierre Kennis

BTW identificatienummer (tax): BE08846710205
Ondernemingsnummer: 3311523437
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pierre Kennis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierre Kennis
(Get full report from official database of BE for Pierre Kennis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierre Kennis
Addition kinds of activities for Pierre Kennis

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec

Werken bij Pierre Kennis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierre Kennis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierre Kennis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierre Kennis. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

  Type: Vaste Job

  Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

 • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

  Type: Vaste Job

  Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

 • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SIJS bvba

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Pierre Kennis in sociale netwerken
Look for responds of Pierre Kennis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierre Kennis. Laat een reactie achter voor Pierre Kennis. Pierre Kennis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierre Kennis. Leave a respond for Pierre Kennis. Pierre Kennis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierre Kennis op de google maps. Adres en contacten Pierre Kennis
Location of Pierre Kennis on the google maps. Address and contacts of Pierre Kennis

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierre Kennis Pierre Kennis: SADONES ALG BOUWWERKEN BVBA | ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN | Probed International | A + D Milieu NV | Donaldson Europe B.V.B.A.

Other related companies as Pierre Kennis: SADONES ALG BOUWWERKEN BVBA | ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN | Probed International | A + D Milieu NV | Donaldson Europe B.V.B.A.

Pierre Kennis is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio VALKENSWAARD, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierre Kennis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08846710205. Het bedrijf Pierre Kennis bevindt zich op het adres: J F KENNEDYLN 15,5555XC. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pierre Kennis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierre Kennis is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierre Kennis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierre Kennis, openstaande posities, locatie van Pierre Kennis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pierre Kennis is a company, that was registered 1989 in VALKENSWAARD region, Belgium. Full name of company is Pierre Kennis, company assigned to the tax number BE08846710205. The company Pierre Kennis is located at the address: J F KENNEDYLN 15,5555XC. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pierre Kennis were not found.
The main activity of Pierre Kennis is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierre Kennis is not available. You also can look at reviews of Pierre Kennis, open positions, location of Pierre Kennis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierre Kennis, VALKENSWAARD: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierre Kennis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierre Kennis, VALKENSWAARD: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierre Kennis, employees, financial statistics.