T.T.A. Arendonk BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • T.T.A. Arendonk BVBA
Private companiesTobacco Products • T.T.A. Arendonk BVBA

Contactgegevens T.T.A. Arendonk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.T.A. Arendonk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.T.A. Arendonk BVBA

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Schotelven 18,2370, België

Telefoon (phone): 014 67 77 55 014 67 77 55

Fax (fax): 014 67 24 56 014 67 24 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.T.A. Arendonk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.T.A. Arendonk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.T.A. Arendonk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.T.A. Arendonk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.T.A. Arendonk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.T.A. Arendonk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.T.A. Arendonk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.T.A. Arendonk BVBA
Products information T.T.A. Arendonk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03743011474
Ondernemingsnummer: 6322326660
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in T.T.A. Arendonk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.T.A. Arendonk BVBA
(Get full report from official database of BE for T.T.A. Arendonk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.T.A. Arendonk BVBA
Addition kinds of activities for T.T.A. Arendonk BVBA

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij T.T.A. Arendonk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.T.A. Arendonk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.T.A. Arendonk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.T.A. Arendonk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van T.T.A. Arendonk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of T.T.A. Arendonk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.T.A. Arendonk BVBA. Laat een reactie achter voor T.T.A. Arendonk BVBA. T.T.A. Arendonk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.T.A. Arendonk BVBA. Leave a respond for T.T.A. Arendonk BVBA. T.T.A. Arendonk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.T.A. Arendonk BVBA op de google maps. Adres en contacten T.T.A. Arendonk BVBA
Location of T.T.A. Arendonk BVBA on the google maps. Address and contacts of T.T.A. Arendonk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come T.T.A. Arendonk BVBA T.T.A. Arendonk BVBA: Belgalink BVBA | Marc G Close | Consulta Belgium N.V. | Dbonanzah | Sauna House

Other related companies as T.T.A. Arendonk BVBA: Belgalink BVBA | Marc G Close | Consulta Belgium N.V. | Dbonanzah | Sauna House

T.T.A. Arendonk BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is T.T.A. Arendonk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743011474. Het bedrijf T.T.A. Arendonk BVBA bevindt zich op het adres: Schotelven 18,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in T.T.A. Arendonk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.T.A. Arendonk BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.T.A. Arendonk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.T.A. Arendonk BVBA, openstaande posities, locatie van T.T.A. Arendonk BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.T.A. Arendonk BVBA is a company, that was registered 1993 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is T.T.A. Arendonk BVBA, company assigned to the tax number BE03743011474. The company T.T.A. Arendonk BVBA is located at the address: Schotelven 18,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in T.T.A. Arendonk BVBA were not found.
The main activity of T.T.A. Arendonk BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of T.T.A. Arendonk BVBA is not available. You also can look at reviews of T.T.A. Arendonk BVBA, open positions, location of T.T.A. Arendonk BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.T.A. Arendonk BVBA, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.T.A. Arendonk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.T.A. Arendonk BVBA, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.T.A. Arendonk BVBA, employees, financial statistics.