D'Houwer Depannage

Contactgegevens D'Houwer Depannage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Houwer Depannage: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Houwer Depannage

Regio (region): Dendermonde (Appels), België

Adres (address): Zandstraat 69,9200, België

Telefoon (phone): 052 21 45 79 052 21 45 79

Fax (fax): +32 (69) 553-28-76 +32 (69) 553-28-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Houwer Depannage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Houwer Depannage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Houwer Depannage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Houwer Depannage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Houwer Depannage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Houwer Depannage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Houwer Depannage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Houwer Depannage
Products information D'Houwer Depannage

BTW identificatienummer (tax): BE04752380371
Ondernemingsnummer: 9901397705
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in D'Houwer Depannage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Houwer Depannage
(Get full report from official database of BE for D'Houwer Depannage)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Houwer Depannage
Addition kinds of activities for D'Houwer Depannage

369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
31310105. Ornamenten, schoen | Ornaments, shoe
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type

Werken bij D'Houwer Depannage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Houwer Depannage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Houwer Depannage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Houwer Depannage. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van D'Houwer Depannage in sociale netwerken
Look for responds of D'Houwer Depannage in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Houwer Depannage. Laat een reactie achter voor D'Houwer Depannage. D'Houwer Depannage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Houwer Depannage. Leave a respond for D'Houwer Depannage. D'Houwer Depannage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Houwer Depannage op de google maps. Adres en contacten D'Houwer Depannage
Location of D'Houwer Depannage on the google maps. Address and contacts of D'Houwer Depannage

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Houwer Depannage D'Houwer Depannage: Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunsten | VAN BOST GUNTHER | Timmermans M | Traject 2 | Indigo Productions

Other related companies as D'Houwer Depannage: Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunsten | VAN BOST GUNTHER | Timmermans M | Traject 2 | Indigo Productions

D'Houwer Depannage is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Appels), België. De volledige naam van het bedrijf is D'Houwer Depannage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04752380371. Het bedrijf D'Houwer Depannage bevindt zich op het adres: Zandstraat 69,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in D'Houwer Depannage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Houwer Depannage is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Houwer Depannage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Houwer Depannage, openstaande posities, locatie van D'Houwer Depannage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'Houwer Depannage is a company, that was registered 1997 in Dendermonde (Appels) region, Belgium. Full name of company is D'Houwer Depannage, company assigned to the tax number BE04752380371. The company D'Houwer Depannage is located at the address: Zandstraat 69,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in D'Houwer Depannage were not found.
The main activity of D'Houwer Depannage is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Houwer Depannage is not available. You also can look at reviews of D'Houwer Depannage, open positions, location of D'Houwer Depannage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Houwer Depannage, Dendermonde (Appels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Houwer Depannage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Houwer Depannage, Dendermonde (Appels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Houwer Depannage, employees, financial statistics.