Pgs Trailers

Contactgegevens Pgs Trailers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pgs Trailers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pgs Trailers

Regio (region): Berlare (Overmere), België

Adres (address): Baron Tibbautstraat 10,9290, België

Telefoon (phone): 09 367 71 67 09 367 71 67

Fax (fax): +32 (53) 976-12-65 +32 (53) 976-12-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pgs Trailers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pgs Trailers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pgs Trailers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pgs Trailers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pgs Trailers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pgs Trailers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pgs Trailers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pgs Trailers
Products information Pgs Trailers

BTW identificatienummer (tax): BE06192138671
Ondernemingsnummer: 2176361083
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Pgs Trailers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pgs Trailers
(Get full report from official database of BE for Pgs Trailers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pgs Trailers
Addition kinds of activities for Pgs Trailers

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
22519902. Panty slang | Panty hose
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
51370602. Jurken | Dresses
59959901. Contactlenzen, voorschrift | Contact lenses, prescription

Werken bij Pgs Trailers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pgs Trailers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pgs Trailers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pgs Trailers. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

 • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Hays Response Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

 • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

 • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: POORTVELDE

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Docent FYSICA (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

 • zaalmedewerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Leercontract

  helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Pgs Trailers in sociale netwerken
Look for responds of Pgs Trailers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pgs Trailers. Laat een reactie achter voor Pgs Trailers. Pgs Trailers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pgs Trailers. Leave a respond for Pgs Trailers. Pgs Trailers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pgs Trailers op de google maps. Adres en contacten Pgs Trailers
Location of Pgs Trailers on the google maps. Address and contacts of Pgs Trailers

Andere gerelateerde bedrijven als come Pgs Trailers Pgs Trailers: IN.ZO | Malmédy Sablage SPRL | A Balloon & Heli Adventure | Depas F | Waterwinkel

Other related companies as Pgs Trailers: IN.ZO | Malmédy Sablage SPRL | A Balloon & Heli Adventure | Depas F | Waterwinkel

Pgs Trailers is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Berlare (Overmere), België. De volledige naam van het bedrijf is Pgs Trailers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192138671. Het bedrijf Pgs Trailers bevindt zich op het adres: Baron Tibbautstraat 10,9290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Pgs Trailers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pgs Trailers is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pgs Trailers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pgs Trailers, openstaande posities, locatie van Pgs Trailers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pgs Trailers is a company, that was registered 1987 in Berlare (Overmere) region, Belgium. Full name of company is Pgs Trailers, company assigned to the tax number BE06192138671. The company Pgs Trailers is located at the address: Baron Tibbautstraat 10,9290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Pgs Trailers were not found.
The main activity of Pgs Trailers is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pgs Trailers is not available. You also can look at reviews of Pgs Trailers, open positions, location of Pgs Trailers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pgs Trailers, Berlare (Overmere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pgs Trailers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pgs Trailers, Berlare (Overmere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pgs Trailers, employees, financial statistics.