Bal NV

Contactgegevens Bal NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bal NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bal NV

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 260,2500, België

Telefoon (phone): 03 488 14 00 03 488 14 00

Fax (fax): 03 480 65 66 03 480 65 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bal NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bal NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bal NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bal NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bal NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bal NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bal NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bal NV
Products information Bal NV

BTW identificatienummer (tax): BE08796997070
Ondernemingsnummer: 4548309326
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bal NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bal NV
(Get full report from official database of BE for Bal NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bal NV
Addition kinds of activities for Bal NV

357704. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
73891603. Mailbox verhuur en bijbehorende service | Mailbox rental and related service

Werken bij Bal NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bal NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bal NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bal NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Bal NV in sociale netwerken
Look for responds of Bal NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bal NV. Laat een reactie achter voor Bal NV. Bal NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bal NV. Leave a respond for Bal NV. Bal NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bal NV op de google maps. Adres en contacten Bal NV
Location of Bal NV on the google maps. Address and contacts of Bal NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bal NV Bal NV: Van Der Poorten NV | Jardiplast SA | Sofidis SA | Dukah sprl | Mr Alex awy Wyns

Other related companies as Bal NV: Van Der Poorten NV | Jardiplast SA | Sofidis SA | Dukah sprl | Mr Alex awy Wyns

Bal NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Bal NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08796997070. Het bedrijf Bal NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 260,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bal NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bal NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bal NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bal NV, openstaande posities, locatie van Bal NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bal NV is a company, that was registered 2001 in Lier region, Belgium. Full name of company is Bal NV, company assigned to the tax number BE08796997070. The company Bal NV is located at the address: Mechelsesteenweg 260,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bal NV were not found.
The main activity of Bal NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bal NV is not available. You also can look at reviews of Bal NV, open positions, location of Bal NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bal NV, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bal NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bal NV, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bal NV, employees, financial statistics.