VANDERBEKEN DENTAL LABO

Contactgegevens VANDERBEKEN DENTAL LABO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERBEKEN DENTAL LABO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERBEKEN DENTAL LABO

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kuurnsesteenweg 103,8500, België

Telefoon (phone): 056 36 53 46 056 36 53 46

Fax (fax): 056 36 53 47 056 36 53 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERBEKEN DENTAL LABO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERBEKEN DENTAL LABO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERBEKEN DENTAL LABO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERBEKEN DENTAL LABO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERBEKEN DENTAL LABO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERBEKEN DENTAL LABO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERBEKEN DENTAL LABO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERBEKEN DENTAL LABO
Products information VANDERBEKEN DENTAL LABO

BTW identificatienummer (tax): BE06597534179
Ondernemingsnummer: 5715057373
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VANDERBEKEN DENTAL LABO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERBEKEN DENTAL LABO
(Get full report from official database of BE for VANDERBEKEN DENTAL LABO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERBEKEN DENTAL LABO
Addition kinds of activities for VANDERBEKEN DENTAL LABO

3292. Asbestproducten | Asbestos products
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation
79480102. Raceautomaten | Race car drivers

Werken bij VANDERBEKEN DENTAL LABO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERBEKEN DENTAL LABO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERBEKEN DENTAL LABO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERBEKEN DENTAL LABO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van VANDERBEKEN DENTAL LABO in sociale netwerken
Look for responds of VANDERBEKEN DENTAL LABO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERBEKEN DENTAL LABO. Laat een reactie achter voor VANDERBEKEN DENTAL LABO. VANDERBEKEN DENTAL LABO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERBEKEN DENTAL LABO. Leave a respond for VANDERBEKEN DENTAL LABO. VANDERBEKEN DENTAL LABO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERBEKEN DENTAL LABO op de google maps. Adres en contacten VANDERBEKEN DENTAL LABO
Location of VANDERBEKEN DENTAL LABO on the google maps. Address and contacts of VANDERBEKEN DENTAL LABO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERBEKEN DENTAL LABO VANDERBEKEN DENTAL LABO: Tim Security BVBA | S.A.I.V. SPRL | Devos Drukkerij Stockmans N.V. | LVT | dweb sprl

Other related companies as VANDERBEKEN DENTAL LABO: Tim Security BVBA | S.A.I.V. SPRL | Devos Drukkerij Stockmans N.V. | LVT | dweb sprl

VANDERBEKEN DENTAL LABO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERBEKEN DENTAL LABO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06597534179. Het bedrijf VANDERBEKEN DENTAL LABO bevindt zich op het adres: Kuurnsesteenweg 103,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VANDERBEKEN DENTAL LABO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERBEKEN DENTAL LABO is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERBEKEN DENTAL LABO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERBEKEN DENTAL LABO, openstaande posities, locatie van VANDERBEKEN DENTAL LABO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDERBEKEN DENTAL LABO is a company, that was registered 2013 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is VANDERBEKEN DENTAL LABO, company assigned to the tax number BE06597534179. The company VANDERBEKEN DENTAL LABO is located at the address: Kuurnsesteenweg 103,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VANDERBEKEN DENTAL LABO were not found.
The main activity of VANDERBEKEN DENTAL LABO is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERBEKEN DENTAL LABO is not available. You also can look at reviews of VANDERBEKEN DENTAL LABO, open positions, location of VANDERBEKEN DENTAL LABO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERBEKEN DENTAL LABO, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERBEKEN DENTAL LABO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERBEKEN DENTAL LABO, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERBEKEN DENTAL LABO, employees, financial statistics.