Swedent/A.A.T.

Contactgegevens Swedent/A.A.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swedent/A.A.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swedent/A.A.T.

Regio (region): Hove, België

Adres (address): Weldadigheidsstraat 9,2540, België

Telefoon (phone): 03 455 19 62 03 455 19 62

Fax (fax): 03 454 03 63 03 454 03 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swedent/A.A.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swedent/A.A.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swedent/A.A.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swedent/A.A.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swedent/A.A.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swedent/A.A.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swedent/A.A.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swedent/A.A.T.
Products information Swedent/A.A.T.

BTW identificatienummer (tax): BE08982116699
Ondernemingsnummer: 9042266845
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Swedent/A.A.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swedent/A.A.T.
(Get full report from official database of BE for Swedent/A.A.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swedent/A.A.T.
Addition kinds of activities for Swedent/A.A.T.

2033. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
8651. Politieke organisaties | Political organizations
161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
286902. Olefins | Olefins
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij Swedent/A.A.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swedent/A.A.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swedent/A.A.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swedent/A.A.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Swedent/A.A.T. in sociale netwerken
Look for responds of Swedent/A.A.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swedent/A.A.T.. Laat een reactie achter voor Swedent/A.A.T.. Swedent/A.A.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swedent/A.A.T.. Leave a respond for Swedent/A.A.T.. Swedent/A.A.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swedent/A.A.T. op de google maps. Adres en contacten Swedent/A.A.T.
Location of Swedent/A.A.T. on the google maps. Address and contacts of Swedent/A.A.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come Swedent/A.A.T. Swedent/A.A.T.: COLMANT MANAGEMENT SPRL | K & K Graphics | SALONS TEN BOOGAERDE | Van Den Bossche M BVBA | Bevernaegie & Zn

Other related companies as Swedent/A.A.T.: COLMANT MANAGEMENT SPRL | K & K Graphics | SALONS TEN BOOGAERDE | Van Den Bossche M BVBA | Bevernaegie & Zn

Swedent/A.A.T. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Hove, België. De volledige naam van het bedrijf is Swedent/A.A.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08982116699. Het bedrijf Swedent/A.A.T. bevindt zich op het adres: Weldadigheidsstraat 9,2540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Swedent/A.A.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Swedent/A.A.T. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swedent/A.A.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swedent/A.A.T., openstaande posities, locatie van Swedent/A.A.T. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Swedent/A.A.T. is a company, that was registered 2008 in Hove region, Belgium. Full name of company is Swedent/A.A.T., company assigned to the tax number BE08982116699. The company Swedent/A.A.T. is located at the address: Weldadigheidsstraat 9,2540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Swedent/A.A.T. were not found.
The main activity of Swedent/A.A.T. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Swedent/A.A.T. is not available. You also can look at reviews of Swedent/A.A.T., open positions, location of Swedent/A.A.T. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swedent/A.A.T., Hove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swedent/A.A.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swedent/A.A.T., Hove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swedent/A.A.T., employees, financial statistics.