PEVO NV

Contactgegevens PEVO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEVO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEVO NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Kempenlaan 59,2300, België

Telefoon (phone): 014 42 31 33 014 42 31 33

Fax (fax): 014 42 94 15 014 42 94 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEVO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEVO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEVO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEVO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEVO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEVO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEVO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEVO NV
Products information PEVO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04895477294
Ondernemingsnummer: 2065124511
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PEVO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEVO NV
(Get full report from official database of BE for PEVO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEVO NV
Addition kinds of activities for PEVO NV

2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment

Werken bij PEVO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEVO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEVO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEVO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van PEVO NV in sociale netwerken
Look for responds of PEVO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEVO NV. Laat een reactie achter voor PEVO NV. PEVO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEVO NV. Leave a respond for PEVO NV. PEVO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEVO NV op de google maps. Adres en contacten PEVO NV
Location of PEVO NV on the google maps. Address and contacts of PEVO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PEVO NV PEVO NV: ECO-HOME | Danny Mortier | J & J-Eurodistribution | Alcom | Mrs Danielle CARON

Other related companies as PEVO NV: ECO-HOME | Danny Mortier | J & J-Eurodistribution | Alcom | Mrs Danielle CARON

PEVO NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is PEVO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895477294. Het bedrijf PEVO NV bevindt zich op het adres: Kempenlaan 59,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PEVO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEVO NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEVO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEVO NV, openstaande posities, locatie van PEVO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEVO NV is a company, that was registered 2004 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is PEVO NV, company assigned to the tax number BE04895477294. The company PEVO NV is located at the address: Kempenlaan 59,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PEVO NV were not found.
The main activity of PEVO NV is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEVO NV is not available. You also can look at reviews of PEVO NV, open positions, location of PEVO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEVO NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEVO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEVO NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEVO NV, employees, financial statistics.