Vantrois Delicatessen NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Vantrois Delicatessen NV
Private companiesPaper and Allied Products • Vantrois Delicatessen NV

Contactgegevens Vantrois Delicatessen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vantrois Delicatessen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vantrois Delicatessen NV

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Albert I laan 68,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 49 23 058 31 49 23

Fax (fax): 058 31 25 43 058 31 25 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vantrois Delicatessen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vantrois Delicatessen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vantrois Delicatessen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vantrois Delicatessen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vantrois Delicatessen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vantrois Delicatessen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vantrois Delicatessen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vantrois Delicatessen NV
Products information Vantrois Delicatessen NV

BTW identificatienummer (tax): BE09923919677
Ondernemingsnummer: 9031555175
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vantrois Delicatessen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vantrois Delicatessen NV
(Get full report from official database of BE for Vantrois Delicatessen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vantrois Delicatessen NV
Addition kinds of activities for Vantrois Delicatessen NV

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij Vantrois Delicatessen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vantrois Delicatessen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vantrois Delicatessen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vantrois Delicatessen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Vantrois Delicatessen NV in sociale netwerken
Look for responds of Vantrois Delicatessen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vantrois Delicatessen NV. Laat een reactie achter voor Vantrois Delicatessen NV. Vantrois Delicatessen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vantrois Delicatessen NV. Leave a respond for Vantrois Delicatessen NV. Vantrois Delicatessen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vantrois Delicatessen NV op de google maps. Adres en contacten Vantrois Delicatessen NV
Location of Vantrois Delicatessen NV on the google maps. Address and contacts of Vantrois Delicatessen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vantrois Delicatessen NV Vantrois Delicatessen NV: Anaklasis | DP COM | Ve-Ra-Bo NV | Delaere Giles BVBA | ProLogo Software Produktions

Other related companies as Vantrois Delicatessen NV: Anaklasis | DP COM | Ve-Ra-Bo NV | Delaere Giles BVBA | ProLogo Software Produktions

Vantrois Delicatessen NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Vantrois Delicatessen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09923919677. Het bedrijf Vantrois Delicatessen NV bevindt zich op het adres: Albert I laan 68,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vantrois Delicatessen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vantrois Delicatessen NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vantrois Delicatessen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vantrois Delicatessen NV, openstaande posities, locatie van Vantrois Delicatessen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vantrois Delicatessen NV is a company, that was registered 1985 in Veurne region, Belgium. Full name of company is Vantrois Delicatessen NV, company assigned to the tax number BE09923919677. The company Vantrois Delicatessen NV is located at the address: Albert I laan 68,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vantrois Delicatessen NV were not found.
The main activity of Vantrois Delicatessen NV is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vantrois Delicatessen NV is not available. You also can look at reviews of Vantrois Delicatessen NV, open positions, location of Vantrois Delicatessen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vantrois Delicatessen NV, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vantrois Delicatessen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vantrois Delicatessen NV, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vantrois Delicatessen NV, employees, financial statistics.