DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

Contactgegevens DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Vlaamsekaai 72,2000, België

Telefoon (phone): 03 257 02 92 03 257 02 92

Fax (fax): +32 (71) 795-80-76 +32 (71) 795-80-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI
Products information DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI
(Get full report from official database of BE for DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI
Addition kinds of activities for DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand

Werken bij DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

Zoek naar antwoorden van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI in sociale netwerken
Look for responds of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Laat een reactie achter voor DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. Leave a respond for DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI. DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI op de google maps. Adres en contacten DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI
Location of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI on the google maps. Address and contacts of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI

Andere gerelateerde bedrijven als come DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: Coopman Bart | Franssens Stellingbouw | Trafuco NV | Protect | Two Way Communications

Other related companies as DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI: Coopman Bart | Franssens Stellingbouw | Trafuco NV | Protect | Two Way Communications

DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 72,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, openstaande posities, locatie van DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, company assigned to the tax number BE06857360839. The company DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is located at the address: Vlaamsekaai 72,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI were not found.
The main activity of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI is not available. You also can look at reviews of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, open positions, location of DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE 14 SMAKEN VAN DE MIDI, employees, financial statistics.