ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Contactgegevens ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Deefakkerstraat 3,8770, België

Telefoon (phone): 051 48 69 60 051 48 69 60

Fax (fax): 051 48 51 09 051 48 51 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C
Products information ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

BTW identificatienummer (tax): BE05834259033
Ondernemingsnummer: 8991455078
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C
Addition kinds of activities for ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial

Werken bij ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Looking for open vacancies in other companies

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. Leave a respond for ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C. ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C
Location of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: Isola Confort scrl | Computer Solutions | BEXS NV | IEKANT | Allaert N.V.

Other related companies as ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C: Isola Confort scrl | Computer Solutions | BEXS NV | IEKANT | Allaert N.V.

ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05834259033. Het bedrijf ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C bevindt zich op het adres: Deefakkerstraat 3,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is a company, that was registered 1986 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, company assigned to the tax number BE05834259033. The company ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is located at the address: Deefakkerstraat 3,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C were not found.
The main activity of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, open positions, location of ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C, employees, financial statistics.