A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Contactgegevens A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Regio (region): Deinze (Vinkt), België

Adres (address): Lotenhullestraat 44,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 56 20 09 386 56 20

Fax (fax): 09 386 95 94 09 386 95 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Products information A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE07991973876
Ondernemingsnummer: 3045654296
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
(Get full report from official database of BE for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Addition kinds of activities for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
50219906. Stellingen | Shelving
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Laat een reactie achter voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Leave a respond for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV op de google maps. Adres en contacten A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Location of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on the google maps. Address and contacts of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: A.R. Tec | CAR MULTIMEDIA SYSTEMS -BOB BOEL | Forest National | de Foy T | De Coninck

Other related companies as A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: A.R. Tec | CAR MULTIMEDIA SYSTEMS -BOB BOEL | Forest National | de Foy T | De Coninck

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Deinze (Vinkt), België. De volledige naam van het bedrijf is A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07991973876. Het bedrijf A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV bevindt zich op het adres: Lotenhullestraat 44,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, openstaande posities, locatie van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is a company, that was registered 2007 in Deinze (Vinkt) region, Belgium. Full name of company is A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, company assigned to the tax number BE07991973876. The company A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is located at the address: Lotenhullestraat 44,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV were not found.
The main activity of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is not available. You also can look at reviews of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, open positions, location of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Deinze (Vinkt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Deinze (Vinkt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, employees, financial statistics.