Better Access NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Better Access NV

Contactgegevens Better Access NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Better Access NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Better Access NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Dalemhof 28,3000, België

Telefoon (phone): 016 29 80 45 016 29 80 45

Fax (fax): 016 29 80 46 016 29 80 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Better Access NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Better Access NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Better Access NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Better Access NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Better Access NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Better Access NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Better Access NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Better Access NV
Products information Better Access NV

BTW identificatienummer (tax): BE01242797851
Ondernemingsnummer: 9949188232
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Better Access NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Better Access NV
(Get full report from official database of BE for Better Access NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Better Access NV
Addition kinds of activities for Better Access NV

23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes
38450110. elektromyografen | Electromyographs
50399909. Joists | Joists

Werken bij Better Access NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Better Access NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Better Access NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Better Access NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Better Access NV in sociale netwerken
Look for responds of Better Access NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Better Access NV. Laat een reactie achter voor Better Access NV. Better Access NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Better Access NV. Leave a respond for Better Access NV. Better Access NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Better Access NV op de google maps. Adres en contacten Better Access NV
Location of Better Access NV on the google maps. Address and contacts of Better Access NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Better Access NV Better Access NV: Datafront BVBA | SCHMIDT | CHEMINEES PETERS SA | JOHAN JANSEN BVBA | Decloedt Wim

Other related companies as Better Access NV: Datafront BVBA | SCHMIDT | CHEMINEES PETERS SA | JOHAN JANSEN BVBA | Decloedt Wim

Better Access NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Better Access NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01242797851. Het bedrijf Better Access NV bevindt zich op het adres: Dalemhof 28,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Better Access NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Better Access NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Better Access NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Better Access NV, openstaande posities, locatie van Better Access NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Better Access NV is a company, that was registered 2015 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Better Access NV, company assigned to the tax number BE01242797851. The company Better Access NV is located at the address: Dalemhof 28,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Better Access NV were not found.
The main activity of Better Access NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Better Access NV is not available. You also can look at reviews of Better Access NV, open positions, location of Better Access NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Better Access NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Better Access NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Better Access NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Better Access NV, employees, financial statistics.