Hencel & Co SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Hencel & Co SA
Private companiesCoal Mining • Hencel & Co SA

Contactgegevens Hencel & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hencel & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hencel & Co SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Barastraat 45,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 78 00; 02 521 30 15 02 520 78 00; 02 521 30 15

Fax (fax): 02 520 78 00 02 520 78 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hencel & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hencel & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hencel & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hencel & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hencel & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hencel & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hencel & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hencel & Co SA
Products information Hencel & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE08417144775
Ondernemingsnummer: 1269165039
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Hencel & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hencel & Co SA
(Get full report from official database of BE for Hencel & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hencel & Co SA
Addition kinds of activities for Hencel & Co SA

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij Hencel & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hencel & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hencel & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hencel & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Hencel & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of Hencel & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hencel & Co SA. Laat een reactie achter voor Hencel & Co SA. Hencel & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hencel & Co SA. Leave a respond for Hencel & Co SA. Hencel & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hencel & Co SA op de google maps. Adres en contacten Hencel & Co SA
Location of Hencel & Co SA on the google maps. Address and contacts of Hencel & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hencel & Co SA Hencel & Co SA: Gotha Food Service SA | [email protected] | Ara Translation | Iudica, Melanie | BVBA TULPIN

Other related companies as Hencel & Co SA: Gotha Food Service SA | [email protected] | Ara Translation | Iudica, Melanie | BVBA TULPIN

Hencel & Co SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Hencel & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08417144775. Het bedrijf Hencel & Co SA bevindt zich op het adres: Barastraat 45,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Hencel & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hencel & Co SA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hencel & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hencel & Co SA, openstaande posities, locatie van Hencel & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hencel & Co SA is a company, that was registered 2002 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Hencel & Co SA, company assigned to the tax number BE08417144775. The company Hencel & Co SA is located at the address: Barastraat 45,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Hencel & Co SA were not found.
The main activity of Hencel & Co SA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hencel & Co SA is not available. You also can look at reviews of Hencel & Co SA, open positions, location of Hencel & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hencel & Co SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hencel & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hencel & Co SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hencel & Co SA, employees, financial statistics.