Com Euro Tex SPRL

Contactgegevens Com Euro Tex SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Com Euro Tex SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Com Euro Tex SPRL

Regio (region): Seraing (Boncelles), België

Adres (address): Rue Damry 73,4100, België

Telefoon (phone): 04 337 09 50 04 337 09 50

Fax (fax): 04 337 62 74 04 337 62 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Com Euro Tex SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Com Euro Tex SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Com Euro Tex SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Com Euro Tex SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Com Euro Tex SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Com Euro Tex SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Com Euro Tex SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Com Euro Tex SPRL
Products information Com Euro Tex SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07491546630
Ondernemingsnummer: 5799377441
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Com Euro Tex SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Com Euro Tex SPRL
(Get full report from official database of BE for Com Euro Tex SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Com Euro Tex SPRL
Addition kinds of activities for Com Euro Tex SPRL

381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij Com Euro Tex SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Com Euro Tex SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Com Euro Tex SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Com Euro Tex SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

Zoek naar antwoorden van Com Euro Tex SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Com Euro Tex SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Com Euro Tex SPRL. Laat een reactie achter voor Com Euro Tex SPRL. Com Euro Tex SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Com Euro Tex SPRL. Leave a respond for Com Euro Tex SPRL. Com Euro Tex SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Com Euro Tex SPRL op de google maps. Adres en contacten Com Euro Tex SPRL
Location of Com Euro Tex SPRL on the google maps. Address and contacts of Com Euro Tex SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Com Euro Tex SPRL Com Euro Tex SPRL: DistriMedia NV | Multi Maintenance Services SPRL | JOVEKRAN NV | Hollingsworth & Vose Europe N.V. | PLETSCHET,CHRISTOPHE

Other related companies as Com Euro Tex SPRL: DistriMedia NV | Multi Maintenance Services SPRL | JOVEKRAN NV | Hollingsworth & Vose Europe N.V. | PLETSCHET,CHRISTOPHE

Com Euro Tex SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Seraing (Boncelles), België. De volledige naam van het bedrijf is Com Euro Tex SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07491546630. Het bedrijf Com Euro Tex SPRL bevindt zich op het adres: Rue Damry 73,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Com Euro Tex SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Com Euro Tex SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Com Euro Tex SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Com Euro Tex SPRL, openstaande posities, locatie van Com Euro Tex SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Com Euro Tex SPRL is a company, that was registered 1999 in Seraing (Boncelles) region, Belgium. Full name of company is Com Euro Tex SPRL, company assigned to the tax number BE07491546630. The company Com Euro Tex SPRL is located at the address: Rue Damry 73,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Com Euro Tex SPRL were not found.
The main activity of Com Euro Tex SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Com Euro Tex SPRL is not available. You also can look at reviews of Com Euro Tex SPRL, open positions, location of Com Euro Tex SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Com Euro Tex SPRL, Seraing (Boncelles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Com Euro Tex SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Com Euro Tex SPRL, Seraing (Boncelles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Com Euro Tex SPRL, employees, financial statistics.