Dansstudio Step-In VZW

Particuliere bedrijvencommunicatie • Dansstudio Step-In VZW
Private companiesCommunications • Dansstudio Step-In VZW

Contactgegevens Dansstudio Step-In VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dansstudio Step-In VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dansstudio Step-In VZW

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Langlaarsteenweg 155,2630, België

Telefoon (phone): 03 887 87 87 03 887 87 87

Fax (fax): 03 887 87 87 03 887 87 87

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dansstudio Step-In VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dansstudio Step-In VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dansstudio Step-In VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dansstudio Step-In VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dansstudio Step-In VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dansstudio Step-In VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dansstudio Step-In VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dansstudio Step-In VZW
Products information Dansstudio Step-In VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03864685058
Ondernemingsnummer: 3494171142
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dansstudio Step-In VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dansstudio Step-In VZW
(Get full report from official database of BE for Dansstudio Step-In VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dansstudio Step-In VZW
Addition kinds of activities for Dansstudio Step-In VZW

22110802. Boter doekjes | Butter cloths
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
39990204. Haar netjes | Hair nets
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services

Werken bij Dansstudio Step-In VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dansstudio Step-In VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dansstudio Step-In VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dansstudio Step-In VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van Dansstudio Step-In VZW in sociale netwerken
Look for responds of Dansstudio Step-In VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dansstudio Step-In VZW. Laat een reactie achter voor Dansstudio Step-In VZW. Dansstudio Step-In VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dansstudio Step-In VZW. Leave a respond for Dansstudio Step-In VZW. Dansstudio Step-In VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dansstudio Step-In VZW op de google maps. Adres en contacten Dansstudio Step-In VZW
Location of Dansstudio Step-In VZW on the google maps. Address and contacts of Dansstudio Step-In VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Dansstudio Step-In VZW Dansstudio Step-In VZW: DL SERVICE | HIPPO TRUCKS BVBA | Instore SA | Ronal Project NV | Gandalf Solutions

Other related companies as Dansstudio Step-In VZW: DL SERVICE | HIPPO TRUCKS BVBA | Instore SA | Ronal Project NV | Gandalf Solutions

Dansstudio Step-In VZW is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Dansstudio Step-In VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864685058. Het bedrijf Dansstudio Step-In VZW bevindt zich op het adres: Langlaarsteenweg 155,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dansstudio Step-In VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dansstudio Step-In VZW is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dansstudio Step-In VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dansstudio Step-In VZW, openstaande posities, locatie van Dansstudio Step-In VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Dansstudio Step-In VZW is a company, that was registered 2001 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is Dansstudio Step-In VZW, company assigned to the tax number BE03864685058. The company Dansstudio Step-In VZW is located at the address: Langlaarsteenweg 155,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dansstudio Step-In VZW were not found.
The main activity of Dansstudio Step-In VZW is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dansstudio Step-In VZW is not available. You also can look at reviews of Dansstudio Step-In VZW, open positions, location of Dansstudio Step-In VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dansstudio Step-In VZW, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dansstudio Step-In VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dansstudio Step-In VZW, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dansstudio Step-In VZW, employees, financial statistics.