ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL
Private companiesNational Security and International Affairs • ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

Contactgegevens ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

Regio (region): Hastière (Hermeton-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue de la Libération 20B,5540, België

Telefoon (phone): 082 64 48 86 082 64 48 86

Fax (fax): +32 (16) 133-53-19 +32 (16) 133-53-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL
Products information ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09086761474
Ondernemingsnummer: 6041076660
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL
(Get full report from official database of BE for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL
Addition kinds of activities for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
20320204. Chow Mein: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chow mein: packaged in cans, jars, etc.
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
39110403. Vanity gevallen, edelmetaal | Vanity cases, precious metal
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL in sociale netwerken
Look for responds of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Laat een reactie achter voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. Leave a respond for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL. ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL op de google maps. Adres en contacten ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL
Location of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL on the google maps. Address and contacts of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: BRUNEEL DIRK | Maison Ecologique (La) | Twice as Nice | Govatec | Trabako

Other related companies as ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL: BRUNEEL DIRK | Maison Ecologique (La) | Twice as Nice | Govatec | Trabako

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hastière (Hermeton-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09086761474. Het bedrijf ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL bevindt zich op het adres: Rue de la Libération 20B,5540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, openstaande posities, locatie van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is a company, that was registered 2009 in Hastière (Hermeton-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, company assigned to the tax number BE09086761474. The company ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is located at the address: Rue de la Libération 20B,5540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL were not found.
The main activity of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL is not available. You also can look at reviews of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, open positions, location of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, Hastière (Hermeton-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, Hastière (Hermeton-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ASBL, employees, financial statistics.