OOSTERBOSCH & FILS

Contactgegevens OOSTERBOSCH & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTERBOSCH & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTERBOSCH & FILS

Regio (region): Bilzen (Martenslinde), België

Adres (address): Riemsterweg 157,3742, België

Telefoon (phone): 089 41 13 68 089 41 13 68

Fax (fax): 089 41 84 24 089 41 84 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTERBOSCH & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTERBOSCH & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTERBOSCH & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTERBOSCH & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTERBOSCH & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTERBOSCH & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTERBOSCH & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTERBOSCH & FILS
Products information OOSTERBOSCH & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05829864501
Ondernemingsnummer: 5172607421
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OOSTERBOSCH & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTERBOSCH & FILS
(Get full report from official database of BE for OOSTERBOSCH & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTERBOSCH & FILS
Addition kinds of activities for OOSTERBOSCH & FILS

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
369999. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
61590101. Leningbedrijven | Agricultural loan companies

Werken bij OOSTERBOSCH & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTERBOSCH & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTERBOSCH & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTERBOSCH & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

Zoek naar antwoorden van OOSTERBOSCH & FILS in sociale netwerken
Look for responds of OOSTERBOSCH & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTERBOSCH & FILS. Laat een reactie achter voor OOSTERBOSCH & FILS. OOSTERBOSCH & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTERBOSCH & FILS. Leave a respond for OOSTERBOSCH & FILS. OOSTERBOSCH & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTERBOSCH & FILS op de google maps. Adres en contacten OOSTERBOSCH & FILS
Location of OOSTERBOSCH & FILS on the google maps. Address and contacts of OOSTERBOSCH & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTERBOSCH & FILS OOSTERBOSCH & FILS: Ferronnerie de la Court SPRL | Boermans Glas Montage NV | Can Do SA | DreamTech Motorcycles | Aeko Veilingen BVBA

Other related companies as OOSTERBOSCH & FILS: Ferronnerie de la Court SPRL | Boermans Glas Montage NV | Can Do SA | DreamTech Motorcycles | Aeko Veilingen BVBA

OOSTERBOSCH & FILS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bilzen (Martenslinde), België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTERBOSCH & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05829864501. Het bedrijf OOSTERBOSCH & FILS bevindt zich op het adres: Riemsterweg 157,3742. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OOSTERBOSCH & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OOSTERBOSCH & FILS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTERBOSCH & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTERBOSCH & FILS, openstaande posities, locatie van OOSTERBOSCH & FILS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OOSTERBOSCH & FILS is a company, that was registered 1993 in Bilzen (Martenslinde) region, Belgium. Full name of company is OOSTERBOSCH & FILS, company assigned to the tax number BE05829864501. The company OOSTERBOSCH & FILS is located at the address: Riemsterweg 157,3742. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OOSTERBOSCH & FILS were not found.
The main activity of OOSTERBOSCH & FILS is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTERBOSCH & FILS is not available. You also can look at reviews of OOSTERBOSCH & FILS, open positions, location of OOSTERBOSCH & FILS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTERBOSCH & FILS, Bilzen (Martenslinde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTERBOSCH & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTERBOSCH & FILS, Bilzen (Martenslinde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTERBOSCH & FILS, employees, financial statistics.