Koramic Roofing

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Koramic Roofing
Private companiesReal Estate • Koramic Roofing

Contactgegevens Koramic Roofing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koramic Roofing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koramic Roofing

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kapel ter Bede 86,8500, België

Telefoon (phone): 056 43 93 70; 056 43 93 71 056 43 93 70; 056 43 93 71

Fax (fax): +32 (57) 585-53-32 +32 (57) 585-53-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koramic Roofing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koramic Roofing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koramic Roofing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koramic Roofing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koramic Roofing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koramic Roofing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koramic Roofing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koramic Roofing
Products information Koramic Roofing

BTW identificatienummer (tax): BE06906799316
Ondernemingsnummer: 3341461181
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Koramic Roofing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koramic Roofing
(Get full report from official database of BE for Koramic Roofing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koramic Roofing
Addition kinds of activities for Koramic Roofing

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij Koramic Roofing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koramic Roofing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koramic Roofing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koramic Roofing. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: GROEPSOPVANG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van Koramic Roofing in sociale netwerken
Look for responds of Koramic Roofing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koramic Roofing. Laat een reactie achter voor Koramic Roofing. Koramic Roofing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koramic Roofing. Leave a respond for Koramic Roofing. Koramic Roofing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koramic Roofing op de google maps. Adres en contacten Koramic Roofing
Location of Koramic Roofing on the google maps. Address and contacts of Koramic Roofing

Andere gerelateerde bedrijven als come Koramic Roofing Koramic Roofing: Foire Internationale de Liège S.C. | Pannoc Chemie N.V. | ARROW MARKETING BVBA | Deconomi | LUCASOUND

Other related companies as Koramic Roofing: Foire Internationale de Liège S.C. | Pannoc Chemie N.V. | ARROW MARKETING BVBA | Deconomi | LUCASOUND

Koramic Roofing is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Koramic Roofing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06906799316. Het bedrijf Koramic Roofing bevindt zich op het adres: Kapel ter Bede 86,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Koramic Roofing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koramic Roofing is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koramic Roofing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koramic Roofing, openstaande posities, locatie van Koramic Roofing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koramic Roofing is a company, that was registered 1990 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Koramic Roofing, company assigned to the tax number BE06906799316. The company Koramic Roofing is located at the address: Kapel ter Bede 86,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Koramic Roofing were not found.
The main activity of Koramic Roofing is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Koramic Roofing is not available. You also can look at reviews of Koramic Roofing, open positions, location of Koramic Roofing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koramic Roofing, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koramic Roofing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koramic Roofing, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koramic Roofing, employees, financial statistics.