Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

Contactgegevens Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

Regio (region): Brecht, België

Adres (address): Schotensteenweg 37,2960, België

Telefoon (phone): 03 313 51 94 03 313 51 94

Fax (fax): 03 313 51 94 03 313 51 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA
Products information Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05841674804
Ondernemingsnummer: 5873260498
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA
(Get full report from official database of BE for Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA
Addition kinds of activities for Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

345201. Pins | Pins
22620000. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Laat een reactie achter voor Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Leave a respond for Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA. Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA op de google maps. Adres en contacten Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA
Location of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA on the google maps. Address and contacts of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: Dieu Frank | Scheldeboorden Travel | I & S Technologies bvba | GUY MERTENS | Danielle WEYCKMANS

Other related companies as Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA: Dieu Frank | Scheldeboorden Travel | I & S Technologies bvba | GUY MERTENS | Danielle WEYCKMANS

Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05841674804. Het bedrijf Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA bevindt zich op het adres: Schotensteenweg 37,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, openstaande posities, locatie van Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is a company, that was registered 2008 in Brecht region, Belgium. Full name of company is Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, company assigned to the tax number BE05841674804. The company Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is located at the address: Schotensteenweg 37,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA were not found.
The main activity of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA is not available. You also can look at reviews of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, open positions, location of Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, Brecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, Brecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keysers Vital (Algemene Onderneming) BVBA, employees, financial statistics.