Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

Contactgegevens Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

Regio (region): Zulte, België

Adres (address): Karreweg 54,9870, België

Telefoon (phone): 09 383 07 16 09 383 07 16

Fax (fax): 09 383 07 18 09 383 07 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking
Products information Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

BTW identificatienummer (tax): BE07725830078
Ondernemingsnummer: 2954193115
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking
Addition kinds of activities for Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
13219905. Fractionerende aardgas vloeistoffen | Fractionating natural gas liquids
16290110. Marine constructie | Marine construction
17990802. Lood branden | Lead burning
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
78190100. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production

Werken bij Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Leave a respond for Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking. Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking
Location of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: Arva Plastics NV | Blanchisserie du Hainaut SPRL | 24 HEURES DE POINTE | A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA | Sicap SA

Other related companies as Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking: Arva Plastics NV | Blanchisserie du Hainaut SPRL | 24 HEURES DE POINTE | A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA | Sicap SA

Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zulte, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07725830078. Het bedrijf Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking bevindt zich op het adres: Karreweg 54,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, openstaande posities, locatie van Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is a company, that was registered 1995 in Zulte region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, company assigned to the tax number BE07725830078. The company Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is located at the address: Karreweg 54,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking were not found.
The main activity of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, open positions, location of Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, Zulte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, Zulte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Vanhulle nv-Afdeling Dakbedekking, employees, financial statistics.