B-TECH nv-sa

Contactgegevens B-TECH nv-sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-TECH nv-sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-TECH nv-sa

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Ambachtsweg 22,9820, België

Telefoon (phone): 09 252 58 88 09 252 58 88

Fax (fax): 09 252 31 19 09 252 31 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-TECH nv-sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-TECH nv-sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-TECH nv-sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-TECH nv-sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-TECH nv-sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-TECH nv-sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-TECH nv-sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-TECH nv-sa
Products information B-TECH nv-sa

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B-TECH nv-sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-TECH nv-sa
(Get full report from official database of BE for B-TECH nv-sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-TECH nv-sa
Addition kinds of activities for B-TECH nv-sa

138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment

Werken bij B-TECH nv-sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-TECH nv-sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-TECH nv-sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-TECH nv-sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van B-TECH nv-sa in sociale netwerken
Look for responds of B-TECH nv-sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-TECH nv-sa. Laat een reactie achter voor B-TECH nv-sa. B-TECH nv-sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-TECH nv-sa. Leave a respond for B-TECH nv-sa. B-TECH nv-sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-TECH nv-sa op de google maps. Adres en contacten B-TECH nv-sa
Location of B-TECH nv-sa on the google maps. Address and contacts of B-TECH nv-sa

Andere gerelateerde bedrijven als come B-TECH nv-sa B-TECH nv-sa: AA Ijzerland | L.C. Autos | Lettrem | Reserva Bureau | Renson SPRL

Other related companies as B-TECH nv-sa: AA Ijzerland | L.C. Autos | Lettrem | Reserva Bureau | Renson SPRL

B-TECH nv-sa is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is B-TECH nv-sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf B-TECH nv-sa bevindt zich op het adres: Ambachtsweg 22,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B-TECH nv-sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-TECH nv-sa is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-TECH nv-sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-TECH nv-sa, openstaande posities, locatie van B-TECH nv-sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B-TECH nv-sa is a company, that was registered 2013 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is B-TECH nv-sa, company assigned to the tax number BE04805664062. The company B-TECH nv-sa is located at the address: Ambachtsweg 22,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B-TECH nv-sa were not found.
The main activity of B-TECH nv-sa is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B-TECH nv-sa is not available. You also can look at reviews of B-TECH nv-sa, open positions, location of B-TECH nv-sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-TECH nv-sa, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-TECH nv-sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-TECH nv-sa, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-TECH nv-sa, employees, financial statistics.