Alkor Draka

Contactgegevens Alkor Draka: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alkor Draka: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alkor Draka

Regio (region): 9, België

Adres (address): Industriepark ,e Bruwaan, België

Telefoon (phone): 9700 9700

Fax (fax): Oudenaarde Oudenaarde

E-Mail: 055 33 98 24; 055 33 98 29

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alkor Draka: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alkor Draka"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alkor Draka"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alkor Draka, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alkor Draka. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alkor Draka, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alkor Draka. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alkor Draka
Products information Alkor Draka

BTW identificatienummer (tax): BE03682312011
Ondernemingsnummer: 2511993408
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alkor Draka zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alkor Draka
(Get full report from official database of BE for Alkor Draka)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alkor Draka
Addition kinds of activities for Alkor Draka

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
20230000. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services

Werken bij Alkor Draka: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alkor Draka: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alkor Draka. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alkor Draka. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • PLOOIER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van Alkor Draka in sociale netwerken
Look for responds of Alkor Draka in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alkor Draka. Laat een reactie achter voor Alkor Draka. Alkor Draka bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alkor Draka. Leave a respond for Alkor Draka. Alkor Draka on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alkor Draka op de google maps. Adres en contacten Alkor Draka
Location of Alkor Draka on the google maps. Address and contacts of Alkor Draka

Andere gerelateerde bedrijven als come Alkor Draka Alkor Draka: VAN DEURSEN DOMOTICS | Mundial Decor International NV | Publi Van Dyck NV | COMPRESSEURS FRANCOIS SA | LAVEAUX, Gerard

Other related companies as Alkor Draka: VAN DEURSEN DOMOTICS | Mundial Decor International NV | Publi Van Dyck NV | COMPRESSEURS FRANCOIS SA | LAVEAUX, Gerard

Alkor Draka is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio 9, België. De volledige naam van het bedrijf is Alkor Draka, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03682312011. Het bedrijf Alkor Draka bevindt zich op het adres: Industriepark ,e Bruwaan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alkor Draka zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alkor Draka is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alkor Draka is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alkor Draka, openstaande posities, locatie van Alkor Draka op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 055 33 98 24; 055 33 98 29

Alkor Draka is a company, that was registered 1989 in 9 region, Belgium. Full name of company is Alkor Draka, company assigned to the tax number BE03682312011. The company Alkor Draka is located at the address: Industriepark ,e Bruwaan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alkor Draka were not found.
The main activity of Alkor Draka is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alkor Draka is not available. You also can look at reviews of Alkor Draka, open positions, location of Alkor Draka on the map. For more information, write us to email 055 33 98 24; 055 33 98 29

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alkor Draka, 9: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alkor Draka, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alkor Draka, 9: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alkor Draka, employees, financial statistics.