Seynhaeve Aannemingen BVBA

Contactgegevens Seynhaeve Aannemingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seynhaeve Aannemingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seynhaeve Aannemingen BVBA

Regio (region): Hooglede (Gits), België

Adres (address): Bruggesteenweg 143,8830, België

Telefoon (phone): 051 26 83 68 051 26 83 68

Fax (fax): 051 21 06 40 051 21 06 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seynhaeve Aannemingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seynhaeve Aannemingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seynhaeve Aannemingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seynhaeve Aannemingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seynhaeve Aannemingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seynhaeve Aannemingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seynhaeve Aannemingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seynhaeve Aannemingen BVBA
Products information Seynhaeve Aannemingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03791625976
Ondernemingsnummer: 1880828857
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Seynhaeve Aannemingen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seynhaeve Aannemingen BVBA
(Get full report from official database of BE for Seynhaeve Aannemingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seynhaeve Aannemingen BVBA
Addition kinds of activities for Seynhaeve Aannemingen BVBA

28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
51990405. Industriële garens | Industrial yarns

Werken bij Seynhaeve Aannemingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seynhaeve Aannemingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seynhaeve Aannemingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seynhaeve Aannemingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Seynhaeve Aannemingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Seynhaeve Aannemingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seynhaeve Aannemingen BVBA. Laat een reactie achter voor Seynhaeve Aannemingen BVBA. Seynhaeve Aannemingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seynhaeve Aannemingen BVBA. Leave a respond for Seynhaeve Aannemingen BVBA. Seynhaeve Aannemingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seynhaeve Aannemingen BVBA op de google maps. Adres en contacten Seynhaeve Aannemingen BVBA
Location of Seynhaeve Aannemingen BVBA on the google maps. Address and contacts of Seynhaeve Aannemingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Seynhaeve Aannemingen BVBA Seynhaeve Aannemingen BVBA: Collignon Eng SA | Toni-Verres | Home Wood BVBA | JMB Management | Robaco N.V.

Other related companies as Seynhaeve Aannemingen BVBA: Collignon Eng SA | Toni-Verres | Home Wood BVBA | JMB Management | Robaco N.V.

Seynhaeve Aannemingen BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hooglede (Gits), België. De volledige naam van het bedrijf is Seynhaeve Aannemingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791625976. Het bedrijf Seynhaeve Aannemingen BVBA bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 143,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Seynhaeve Aannemingen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seynhaeve Aannemingen BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seynhaeve Aannemingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seynhaeve Aannemingen BVBA, openstaande posities, locatie van Seynhaeve Aannemingen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seynhaeve Aannemingen BVBA is a company, that was registered 2017 in Hooglede (Gits) region, Belgium. Full name of company is Seynhaeve Aannemingen BVBA, company assigned to the tax number BE03791625976. The company Seynhaeve Aannemingen BVBA is located at the address: Bruggesteenweg 143,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Seynhaeve Aannemingen BVBA were not found.
The main activity of Seynhaeve Aannemingen BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seynhaeve Aannemingen BVBA is not available. You also can look at reviews of Seynhaeve Aannemingen BVBA, open positions, location of Seynhaeve Aannemingen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seynhaeve Aannemingen BVBA, Hooglede (Gits): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seynhaeve Aannemingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seynhaeve Aannemingen BVBA, Hooglede (Gits): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seynhaeve Aannemingen BVBA, employees, financial statistics.