RENOVATIEWERKEN DAVID NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • RENOVATIEWERKEN DAVID NV
Private companiesUnited States Postal Service • RENOVATIEWERKEN DAVID NV

Contactgegevens RENOVATIEWERKEN DAVID NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENOVATIEWERKEN DAVID NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENOVATIEWERKEN DAVID NV

Regio (region): Diksmuide (Pervijze), België

Adres (address): Veurnestraat 28A,8600, België

Telefoon (phone): 051 55 54 43 051 55 54 43

Fax (fax): 051 55 55 56 051 55 55 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENOVATIEWERKEN DAVID NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENOVATIEWERKEN DAVID NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENOVATIEWERKEN DAVID NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENOVATIEWERKEN DAVID NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENOVATIEWERKEN DAVID NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENOVATIEWERKEN DAVID NV
Products information RENOVATIEWERKEN DAVID NV

BTW identificatienummer (tax): BE08591827392
Ondernemingsnummer: 6818359375
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RENOVATIEWERKEN DAVID NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENOVATIEWERKEN DAVID NV
(Get full report from official database of BE for RENOVATIEWERKEN DAVID NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENOVATIEWERKEN DAVID NV
Addition kinds of activities for RENOVATIEWERKEN DAVID NV

27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij RENOVATIEWERKEN DAVID NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENOVATIEWERKEN DAVID NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van RENOVATIEWERKEN DAVID NV in sociale netwerken
Look for responds of RENOVATIEWERKEN DAVID NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Laat een reactie achter voor RENOVATIEWERKEN DAVID NV. RENOVATIEWERKEN DAVID NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENOVATIEWERKEN DAVID NV. Leave a respond for RENOVATIEWERKEN DAVID NV. RENOVATIEWERKEN DAVID NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENOVATIEWERKEN DAVID NV op de google maps. Adres en contacten RENOVATIEWERKEN DAVID NV
Location of RENOVATIEWERKEN DAVID NV on the google maps. Address and contacts of RENOVATIEWERKEN DAVID NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RENOVATIEWERKEN DAVID NV RENOVATIEWERKEN DAVID NV: Demunster BVBA | City Sound | Link | Semcom NV | Limoco Industries NV

Other related companies as RENOVATIEWERKEN DAVID NV: Demunster BVBA | City Sound | Link | Semcom NV | Limoco Industries NV

RENOVATIEWERKEN DAVID NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Pervijze), België. De volledige naam van het bedrijf is RENOVATIEWERKEN DAVID NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08591827392. Het bedrijf RENOVATIEWERKEN DAVID NV bevindt zich op het adres: Veurnestraat 28A,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RENOVATIEWERKEN DAVID NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENOVATIEWERKEN DAVID NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENOVATIEWERKEN DAVID NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENOVATIEWERKEN DAVID NV, openstaande posities, locatie van RENOVATIEWERKEN DAVID NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RENOVATIEWERKEN DAVID NV is a company, that was registered 1992 in Diksmuide (Pervijze) region, Belgium. Full name of company is RENOVATIEWERKEN DAVID NV, company assigned to the tax number BE08591827392. The company RENOVATIEWERKEN DAVID NV is located at the address: Veurnestraat 28A,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RENOVATIEWERKEN DAVID NV were not found.
The main activity of RENOVATIEWERKEN DAVID NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENOVATIEWERKEN DAVID NV is not available. You also can look at reviews of RENOVATIEWERKEN DAVID NV, open positions, location of RENOVATIEWERKEN DAVID NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENOVATIEWERKEN DAVID NV, Diksmuide (Pervijze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENOVATIEWERKEN DAVID NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENOVATIEWERKEN DAVID NV, Diksmuide (Pervijze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENOVATIEWERKEN DAVID NV, employees, financial statistics.