Peytier bvba

Contactgegevens Peytier bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peytier bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peytier bvba

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Verbindingsstraat 31,9255, België

Telefoon (phone): 052 34 27 17; 0475 81 04 43 052 34 27 17; 0475 81 04 43

Fax (fax): +32 (12) 575-51-23 +32 (12) 575-51-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peytier bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peytier bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peytier bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peytier bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peytier bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peytier bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peytier bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peytier bvba
Products information Peytier bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02491394042
Ondernemingsnummer: 2604278564
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Peytier bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peytier bvba
(Get full report from official database of BE for Peytier bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peytier bvba
Addition kinds of activities for Peytier bvba

282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
30890610. Lamineren van kunststoffen | Laminating of plastics
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij Peytier bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peytier bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peytier bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peytier bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Peytier bvba in sociale netwerken
Look for responds of Peytier bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peytier bvba. Laat een reactie achter voor Peytier bvba. Peytier bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peytier bvba. Leave a respond for Peytier bvba. Peytier bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peytier bvba op de google maps. Adres en contacten Peytier bvba
Location of Peytier bvba on the google maps. Address and contacts of Peytier bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Peytier bvba Peytier bvba: Oosterlinck Wooninrichting | Fury NV | Pluimveeslachterij Lapère N.V. | Segers W. - Westhovens R. Ontwerpbureau B.V.B.A. | P.M.E. EUROPE N.V

Other related companies as Peytier bvba: Oosterlinck Wooninrichting | Fury NV | Pluimveeslachterij Lapère N.V. | Segers W. - Westhovens R. Ontwerpbureau B.V.B.A. | P.M.E. EUROPE N.V

Peytier bvba is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Peytier bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491394042. Het bedrijf Peytier bvba bevindt zich op het adres: Verbindingsstraat 31,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peytier bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peytier bvba is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peytier bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peytier bvba, openstaande posities, locatie van Peytier bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peytier bvba is a company, that was registered 2006 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is Peytier bvba, company assigned to the tax number BE02491394042. The company Peytier bvba is located at the address: Verbindingsstraat 31,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peytier bvba were not found.
The main activity of Peytier bvba is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peytier bvba is not available. You also can look at reviews of Peytier bvba, open positions, location of Peytier bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peytier bvba, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peytier bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peytier bvba, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peytier bvba, employees, financial statistics.